• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

09:44

ZVEZDIN TRENER REŠIO DA PROGOVORI! Milojević kao nikada pre: Pojedinci su vodili nesportski život!

Crvena zvezda

ZVEZDIN TRENER REŠIO DA PROGOVORI! Milojević kao nikada pre: Pojedinci su vodili nesportski život!

Podeli vest

Vladan Milojević polako sklapa kockice novog tima... Crvena zvezda je odigrala dobru sezonu, ali strateg crveno-belih konačno je rešio da progovori o stvarima koje se neće svideti navijačima

- Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušao da ignorišem, da opravdam zbog odličnih rezultata - rekao je Milojević za "Alo".

RIKARDO ZABO NOŽ U LEĐA PARTIZANU! Napadač crno-belih na sva usta hvalio Crvenu zvezdu, Tomane na predstavljanju otkrio šta mu je rekao bivši saigrač!

On je nastavio u istom ritmu.

- Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban poseban režim života u odnosu na vršanjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granice dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više da praštam, biću veoma rigorozan što se toga tiče.

Milojević je otkrio čime nije zadovoljan.

Ono što nije valjalo jeste poslednjih šest meseci pred kraj sezone. Došlo je do nekog samozadovoljavanja kod igrača. To sigurno neću više ignorisati. Nisam mogao da verujem, moja svest mi nije dozvoljavala da verujem da će se to desiti, ali, eto, desilo se. U redu, uzeli su titulu, ali igrači su prerano počeli da priželjkuju kraj sezone. Neću da kažem da li je opravdano ili nije, ne volim o tome da pričam, ali mi se sve to pomalo ne sviđa. Jedna lekcija za sve nas - zaključio je Milojević.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17