• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

16:11

ZVEZDA IMA RECEPT ZA DANCE! Crveno-beli pripremaju iznenađenje Kopenhagenu!

Crvena zvezda

ZVEZDA IMA RECEPT ZA DANCE! Crveno-beli pripremaju iznenađenje Kopenhagenu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (20.45) odmeriće snage sa danskim šampionom Kopenhagenom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Pobeda u ovom meču donela bi izabranicima Vladana Milojevića plasman u plej-of Lige šampiona, a kako ističe vezista Mirko Ivanić njegova ekipa svesna je uloga.

- Svaki protivnik u ovom takmičenju, čak i u prvom kolu kvalifikacija, je prvak neke zemlje, što znači da nema lakih rivala. Kopenhagen je četiri ili pet puta već bio učesnik Lige šampiona i ima zapaženu ulogu u evropskim okvirima, posebno u prethodnih nekoliko sezona sa trenerom Solbakenom. Kopenhagen je dosta ofanzivna ekipa, direktna, trude se da što bržim napadima daju gol. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica - rekao je Ivanić.

Nosiće nas "delije"

Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat, a uveren sam da će nas do njega nositi pesma sa tribina
Mirko Ivanić

Kako ističe Zvezdin vezista crveno-beli imaju recept za zaustavljanje protivnika.

- Spremamo se, imamo brojne analize koje nam pomažu da što bolje upoznamo protivnika. Jedna utakmica u Beogradu neće rešiti sve, trudićemo se tokom svih 180 minuta da pokažemo da smo bolja ekipa i da obradujemo naše navijače plasmanom u plej-of Lige šampiona, a samim tim i da dobijemo šansu da u četvrtom kolu ponovimo prošlogodišnji uspeh. Kopenhagen je sastavljen od nekoliko danskih reprezentativaca, kao i od internacionalaca i sigurno je da su oni ozbiljan protivnik, ali mi znamo šta se od nas očekuje i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo.

Domaći teren je velika prednost za izabranike Vladana Milojevića.

- Zvezda je uvek favorit kada igra na domaćem terenu jer retko gde na svetu postoji ovakva atmosfera kao na Marakani. Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat, a uveren sam da će nas do njega nositi pesma sa tribina. Utakmica bez primljenog gola će nam mnogo olakšati revanš. Svesni smo da moramo svih 180 minuta da budemo maksimalno koncentrisani, kako nam se ne bi ponovile greške iz Helsinkija.

Često fudbaleri srpskog šampiona menjaju poziciju na terenu i upravo to nas vezista ističe kao prednost svoje ekipe.

- Odlika kvalitetnih ekipa je raznovrsnost, a mi smo pokazali od početka sezone da posedujemo upravo taj kvalitet. I ovog puta ćemo pripremiti određene detalje u igri koji će iznenaditi Kopenhagen. Očekujem da svaki pojedinac koji istrči na teren može da reši utakmicu, očekujem da ćemo imati više raspoloženih pojedinaca i da ćemo na kraju trijumfovati - poručio je Ivanić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 4 godine

Jedini recept je gas do poslednjeg atoma snage u Beogradu i sto vise golova u njihovoj mrezi.U Danskoj pamet u glavu,pogotovo navijaci ako ih bude.Provocirace placeni siptari a vi se ne svadjajte nego im zapevajte neku rodoljubivu,recimo :SRPSKA SE TRUBA S KOSOVA CUJE.Neka zvalavci pocrkaju.U protivnom,svaki nered,bez obzira ko ga izazove moze zvezdu da kosta izbacivanja i drakonske kazne.Ako volite Zvezdu i Srbiju,budite pravi.Ne nasedajte na provokacije belokapaca iz danske,svedske i nemacke!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17