• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.08.2019

14:23

ZVEZDAN TERZIĆ HOĆE DINAMO: Da pokažemo da smo NAJBOLJI NA OVIM PROSTORIMA!

Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ HOĆE DINAMO: Da pokažemo da smo NAJBOLJI NA OVIM PROSTORIMA!

Podeli vest

Generalni direktor beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić rekao je danas da nema želja pred žreb za Ligu šampiona, ali da bi za protivnika "voleo Dinamo" iz Zagreba

- Voleo bih da dobijemo Dinamo da se izmeri na terenu ko je bolji, da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Mislim da je Zvezda izrasla kao klub koji je najbolji i najjači u regionu i voleo bih da to pokažemo na terenu - rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u Beogradu.

ŠVAJCARCI PLAČU I KUKAJU! Direktor Jang Bojsa ljut na UEFA: Posle se pitate zbog čega gosti ne vole da dolaze u Beograd!

JANG BOJS POLOMIO ZUBE NA ZVEZDI! Švajcarci DEPRESIVNI I OČAJNI posle utakmice u Beogradu!

Zvezda se plasirala u Ligu šampiona, a na žrebu sutra u Monaku će biti u četvrtom šeširu. Dinamo Zagreb je mogući rival pošto je u trećem.

- Sigurno je da bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri van terena koje nemaju veze sa sportom, koje bih voleo da izbegnemo. Zvezda treba da pravi imidž sportskog kolektiva sa fer-plejom, a te utakmice vuku recke prošlih vremena -  kazao je Terzić.

BALKAN PODRHTAVA! ČEKA MEČ ZVEZDA - DINAMO! Ovo su najteža i najlakša grupa koju crveno-beli mogu da dobiju u LŠ!

PROSINEČKI NA ŽESTOKIM MUKAMA: Zvezda - Dinamo? Uh, ne pitaj me to!

Iz prvog i drugog šešira želi najjače klubove, poput Real Madrida, Barselone, Juventusa i Bajerna.

- Paklena imena klubova su u prvom i drugom šeširu, ali bih voleo da dobijemo najveće, najjače rivale jer mislim da narod želi da u Beogradu gleda najveće asove, da se dese pravi sportski dogadjaji, a to mogu da obezbede samo najveći - naveo je direktor Zvezde.

- Ovaj narod je željan velikih utakmica. Zvezda je pokazala protiv Napolija i Liverpula da je naučila da igra protiv najvećih - istakao je Terzić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija