• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

10:59

JANG BOJS POLOMIO ZUBE NA ZVEZDI! Švajcarci DEPRESIVNI I OČAJNI posle utakmice u Beogradu!

Fudbal

JANG BOJS POLOMIO ZUBE NA ZVEZDI! Švajcarci DEPRESIVNI I OČAJNI posle utakmice u Beogradu!

Podeli vest

Najtiražniji švajcarski list "Blik" revanš meča fudbalera Crvene zvezde i Jang Bojsa u Beogradu izvestio je da su Srbi "majstorski" prošli u grupnu fazu Lige šampiona i da je prvi duel u Bernu u mnogome odlučio pobednika

"Blik" smatra da su "roviti" od povreda Gijom Oro i Miralem Sulejmani bili veliki hendikep za prvaka Švajcarske, ali i odaje priznanje bivšem fudbaleru Partizana Goranu Obradoviću što je predvideo igru na stadionu "Rajko Mitić".

- Prošle nedelje je Jang Bojs morao da pobedi, nije ispeo i Srbi su se ponašali onako kako su želeli u revanšu. Oni su majstori u čuvanju rezultata. Jang Bojs je polomio zube na Zvezdi - navodi se u tekstu.

(VIDEO) SVE SE TRESLO! Ovako Pavkov i Borjan đuskaju uz Jami!

(VIDEO) TRUBAČI, PESMA, PIVO...BRUJI SRBIJA! Delirijum u Zvezdinoj svlačionici zbog Jevtovića!



Razočaranje remijem 1:1, koji je Zvezdi doneo prohod u LŠ nakon što je u Bernu bilo 2:2, priznao je sportski direktor Jang Bojsa Kristijan Spišer.

- Šteta što nismo igrali fudbal duže od 25 minuta u drugom poluvremenu. Ipak, nismo završili nastup u Evropi, Jang Bojs je pokazao da je sposoban za visok nivo. Nećemo da "izginemo", želimo dobru jesen u Ligi Evrope - rekao je Spišer za "Blik".

Foto: Starsportphoto

 



Autor istog teksta Alan Kunc atmosferu sa stadiona opisao je kao "zaglušujuće glasnu", impresioniran činjenicom da je "Rajko Mitić" bio krcat čak dva sata pre početka utakmice.

Sajt "sport.ch”, pod naslovom „Spremajte se za LŠ samo na TV”, detaljno je analizirao trenutnu situaciju švajcarskog klupskog fudbala i činjenicu da su u ovom trenutku na 21. mestu UEFA rang liste, a što im u odnosu na prošlogodišnje 12. mesto donosi samo jednog predstavnika u Ligi šampiona, i to već u 2. kolu kvalifikacija.

STIŽU EVRI, A IGRAČIMA PREMIJE! Evo koliko će dobiti svaki fudbaler Zvezde

SILA! ZVEZDA JE SEZONU POČELA NA 88. POZICIJI! Evo gde je sada srpski šampion na UEFA listi!

Pisac teksta veruje da će utisak popraviti Jang bojs, Bazel i Lugano u grupnoj fazi Lige Evrope, gde smatra da bi bar dva, od tri kluba, morali da dočekaju evropsko proleće. Posle utakmice na Marakani, stoji još u tekstu, fudbaleri Jang bojsa bili su prilično depresivni i svi su uglas ponavljali rečenicu kako "Razočaranje ne može da bude veće”.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija