• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

21:31

TREBALO JE DA POVEDEM RAČUNA O TOM DETALJU! Šakota se izvinio Pavićeviću na košu u poslednjoj sekundi!

Crvena zvezda

TREBALO JE DA POVEDEM RAČUNA O TOM DETALJU! Šakota se izvinio Pavićeviću na košu u poslednjoj sekundi!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je zadovoljan nakon ubedljive pobede protiv Mornara na svom povratničkom debiju u klubu sa Malog Kalemegdana, ali se i izvinio treneru gostiju Mihailu Pavićeviću, koji je domaćem timu zamerio na košu u poslednjoj ssekundi uprkos visokom vođstvu

Prva utakmica Dragana Šakote na klupi Crvene zvezde može se okarakterisati kao veoma uspešna. U Beogradu je gostovao Mornar, a Zvezda je rutinski izašla na kraj sa ovim protivnikom i pobedila rezultatom 105:82.

PAVIĆEVIĆ LJUT NA ZVEZDU: Vratićemo vam na isti način, sad ćemo i mi kao Budućnost!

Šakota je posle utakmice govorio na konferenciji za medije o tome sa čime je bio zadovoljan, a sa čime je manje.

- Treba da budemo zadovoljni sa utakmicom. Mislim da smo bili ozbiljni veći deo. Bilo je perioda pred kraj poluvremena koje smo kritikovali, ali smo većim delom utakmice zadovoljni. Pre svega procentima i angažovanjem. Bilo je dosta asistencija i saradnji koje mi se sviđaju. Svestan sam da ovakvih procenata neće biti uvek, ali ćemo tražiti drugi način da napadamo sa istim ciljem da se pobeđuje - istakao je Dragan Šakota u uvodnom izlaganju, a potom dodao:

- Ne mislim da je bilo puno novih stvari, već mislim da smo imali dovoljnu koncentraciji. Protivnik je u jednom trenutku popustio i to nam je pomoglo. Ušli smo sa puno respekta jer kada gledaš jednu napadačku ekipu, to je tim koji može da vrati rezultat i 20 poena minusa. Imali smo mali broj radnih sati da bi se sve ispravljalo, ali treba insistirati na kontinuitetu. Moramo da imamo ozbiljnost da i kada nam ne ide prebrodimo krizne periode. Imaćemo razna iskušenja, moramo se spremiti za sve izazove - istakao je strateg crveno-belih.

(FOTO) ŠAKOTA RAZMRDAO ZVEZDU! Crveno-beli na debiju novog trenera stotkom pregazili Mornar!

Šakota je upitan da prokomentariše reakciju trenera Mihaila Pavićevića što je poslednji napad Crvena zvezda igrala za koš.

- Onog momenta kada vidiš ceo napad na satu i viška vremena za protivnika, u tom trenutku mi nije bila na pameti nijedna lična stvar. Ovo mi je bila prva utakmica, možda je i trebalo da vodim računa o tome detalju, ali se ovim putem izvinjavam. Trener Pavićević ima pravo da se ljuti - rekao je Šakota.

Iskusni trener je uporedio novi početak u Zvezdi sa prethodnim mandatom istakavši ogromnu razliku.

Zvezda nije bila tako stabilna, pokušavala je da pravi tim. Sve smo pravili ispočetka, a u nastavku je bilo mnogo problema koji nam nisu pomogli, a Partizan je bio jak i igrao Evroligu. Apsolutno nije bila ista priča - naveo je on dodajući:

Svaki trening i svaka utakmica otvara oči. Gledati na televiziji je jedno, a doživeti trening i utakmicu je drugačije iskustvo. Imao sam neka mišljenja, a onda video nešto sasvim drugačije. Sve u svemu je za sada dosta pozitivnog. Stvar u tome je da kada želiš da napreduješ broj poraza će se smanjiti u odnosu na pobede. Nećemo pričati šta je Evroliga, a isto tako i derbiji u ABA ligi - zaključio je Šakota.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Ako me bilo šta nervira u košarci,to je upravo poslednji napad.Uvek se čeka ,tapka lopta i nikada se ne ide na akciju,naravno u 95% slučajeva se to završi promašajem.Pozdravljam šut igrača Zvezde,jer utakmicu treba igrati do kraja i te poslednje sekunde treba stalno uvežbavati ,jer se nekad dogodi da se baš u njima odlučuje pobednik,a kada će te ih bolje uvežbati nego kod povoljnog rezultata.Obavezno igrati do kraja i na koš.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija