• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

13:20

(VIDEO) DEKI SE VRATIO KUĆI: JEDVA ČEKAM DA POČNEMO! Nasmejani Stanković na promociji govorio o Murinju, debiju protiv Zvezdana Terzića, šansi za mlade igrače...

Crvena zvezda

(VIDEO) DEKI SE VRATIO KUĆI: JEDVA ČEKAM DA POČNEMO! Nasmejani Stanković na promociji govorio o Murinju, debiju protiv Zvezdana Terzića, šansi za mlade igrače...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ove subote i zvanično je dobila novog trenera. Dejan Stanković predstavljen je u prostorijama kluba iz Ljutice Bogdana

Kao što je bilo i najavljeno prethodnih dana, ove subote se ozvaničilo. Dejan Stanković vratio se svojoj kući gde će raditi kao trener Crvene zvezde.

STANKOVIĆ NAJAVIO POJAČANJA IZ ITALIJE! Zvezda prati dva fudbalera, jedan od njih je Srbin!

Najmlađi kapiten u istoriji crveno-belih pokušaće da nastavi dobar posao koji je pre njega vodio Vladan Milojević.

Hvala klubu, legendama i navijačima što sam ponovo ovde. Zvezda me posle 23 godine poslala u misiju - da se vratim i da nasledim jednog velikog lafa, velikog gospodina. nisam video nigde da jedan trener koji odlazi dočekan osmehom trenerom koji dolazi. Kažete da nemam iskustva, ali ja sam za ta dva sata dobio od Milojevića. Hvala ti Miloje, od zvezdaša zvezdašu - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Ono što je bilo jako bitno, ko će činiti stručni štab i pomagati Stankoviću na novom poslu. Deki je otkrio o kome se radi.

- Miloje je visoko podigao stavio lestvicu! Oko sebe ću sakupiti ljude gladne dokazivanja. Milošević, Milojević, Milijaš, Gašić. Radimo na tome da do nove godine imamo ceo stručni štab. Jedva čekam prvi trening, prvi razgovor, da prvi put vidim Marakanu, da prvi put izađem na teren i posle da bez prevelikih ambicija, mirno vodim Crvenu zvezdu - dodao je Deki.

Foto: Starsportphoto

Otkrio je i šta mu je poručio Žoze Murinjo kada je video da će Stanković sesti na klupu Crvene zvezde.

- Pao je Žoze u nesvest, rekao je "Deki, ti?" Sa Mihajlovićem sam takođe pričao, poželeo mi je mnogo sreće. Mogu sve da pitam za savet, ali ću odluku doneti ja. Svaki savet je dragocen - kaže Stanković.

Nezaobilazno je bilo i pitanje o Dekijevom dobrom prijatelju Savu Miloševiću s kim će biti na protivničkoj strani u "večitom derbiju".

Foto: Starsportphoto

- Video sam se sinoć sa Savom, mi smo prijatelji. Tih 90 min na derbiju nećemo biti prijatelji. Drago mi je što su dve legende zajedno na klupi - istakao je novi trener Zvezde.

Onda je ohrabio navijače najavivši da će biti prostora za mlade igrače, ali i otkrio anegdotu sa svog debija.

- Sećam se kada sam debitovao protiv Terzića na Marakani. Želim da se oslanim na omladinski pogon, tim B, sigurno će biti mesta za mlade igrače - zaključio je Stanković.

 

12.55 - Medija centar stadiona "Rajko Mitić" je popunjen do poslednjeg mesta. Brojne legende, reporteri, kamermani... okupili su se da sačekaju promociju.

12.40 - Stanković bi trebalo da na konferenciji predstavi javnosti i svoje saradnike sa kojima će sarađivati na klupi Zvezde. Ono što je sigurno je da će jedan od njih biti Miloš Milojević, doskorašnji trener Mjalbija iz Švedske.

12.25 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen promociji novog trenera Crvene zvezde. Dejan Stanković će se na Marakani od 13.00 obratiti javnosti sa svoje nove funckcije. Uz informer.rs pratite dešavanja iz Ljutice Bogdana.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Надам се да ће за разлику од претходника - фаворизовати нашу децу и патриотизам...! То је фалило његовом претходнику, који то није схватао...

MilosObilic1389

pre 4 godine

..И "Леси" се вратио кући...?! А шта је донео...?

Doc

pre 4 godine

Čestitam. Samo da natera šetače da trče na terenu `bez lopte` kao što je on to radio kao fantastični igrač. Da poboljša kondiciju 30% I neće biti problema kao sa Totenhemom I Bajernom.

Ne volim fudbal

pre 4 godine

E, ne znaš gde si došao! Budi spreman na niske udarce i saplitanja! Puno sreće!

Ivan

pre 4 godine

Veliki fudbaler i bice za pamcenje Ali Trener cisto sumnjam jer neverujem da fudbaler bez strucne spreme moze da vodi jedan tim

Oteraj strance

pre 4 godine

Sve strance'la Prevare najuriti,samo Garsiju ostaviti i Marina,on za mene nije stranac.Svaka igra ce biti bolja od bunkerasa predhodnika.I Mrkela kada dolazio obecavao da ce Zvezdina deca biti prioritet i prodao svu decu dzaba ,a doveo deda Kanjase,kenjase ,Zandere i bandere,Tomane i omane sve preko 32 banki i ubiju te svi u Evropi kao zeca.Rodica najuriti ,najveca rupa u odbrani,pa moze i biti nesto.Pizon u strucnom stabu obavezno.

MilosObilic1389

pre 4 godine

А као онда да се "перу паре"...? Потпишеш једну цифру ... - исплатимо ти дупло мању...!? Тако се радило са странцима у Звезди...То је поента целе приче о играчима са 2 леве ноге...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17