• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

20:26

LAKŠE JE IGRATI PROTIV EKIPA KOJE SE NE BRANE! Junak pobede protiv Ludogoreca otkrio šta se to promenilo dolaskom Dekija Stankovića!

Crvena zvezda

LAKŠE JE IGRATI PROTIV EKIPA KOJE SE NE BRANE! Junak pobede protiv Ludogoreca otkrio šta se to promenilo dolaskom Dekija Stankovića!

Podeli vest

Strelac pobedonosnog gola, protiv ekipe Ludogoreca (1:0), nije krio zadovoljstvo povodom odlične igre Crvene zvezde kao i pogotka koji će mu mnogo značiti. Takođe, podsetio je i na činjenicu da je prvo poluvreme model igre na kojem će crveno-beli insistirati od starta nastavka prvenstva

Marko Gobeljić zaigrao je od prvog minuta i postao junak pobede.

ZVEZDA NE PUŠTA NAPADAČA! Crveno-beli odbili 2.000.000 evra!

- Svaki gol puno znači, ali ovo je pripremni period i mislim da je mnogo bitnije da smo mi dobro istrčali, dali sve od sebe i da smo zdravi. Važno je da pripreme odradimo do kraja u pravom ritmu i bez povreda. Svaka pobeda je lepa, a mi u svaku utakmicu ulazimo sa maksimalnom odgovornošću. Nosimo Zvezdin grb i dres, a to na svakoj utakmici moramo da opravdamo. Mislim da je prvo poluvreme model kako treba da izgleda naša igra. Dejan Stanković od nas traži dosta trčanja, agresivnija smo ekipa od njegovog dolaska. Zna koliko je velika Crvena zvezda i to pokazuje iz dana u dan – naglasio je Gobeljić.

Foto: FK Crvena zvezda

Utakmica protiv Ludogoreca je bila poput prvenstvenih, sa dosta prekida i agresivne igre.

- Prava takmičarska utakmica. U prvom poluvremenu imali smo mnogo duela, bilo je mnogo prekršaja što nije karakteristično za pripreme. Ludogorec igra za desetak dana prvu utakmicu u prvenstvu. Sigurno je da su odmorniji i spremniji od nas, mi smo malo i umorni, ali su momci odradili fantastičan posao i zato smo zasluženo pobedili - dodaje defanzivac.

Zvezdin zamenik kapitena ističe da njegovoj ekipi prija kada protivnik želi da igra fudbal, a ne kada se brani.

- Većina protivnika se protiv nas povuče u svojih šesnaest metara i orijentiše se ka defanzivi, tako da je izuzetno teško probiti taj blok. Kada igramo protiv ovakvih ekipa kao što je Ludogorec, imamo više prostora i lakše je za igru. Ipak su teške noge, i sam po sebi vidim da nismo najodmorniji, ali biće to sve kako treba do početka nastavka – zaključio je Marko Gobeljić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17