• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

11:15

(FOTO) AMERIKANAC BACIO DELIJE U TRANS! Fotografija, grb Zvezde, Evroliga...

Crvena zvezda

(FOTO) AMERIKANAC BACIO DELIJE U TRANS! Fotografija, grb Zvezde, Evroliga...

Podeli vest

Američki plejmejker Kalin Lukas je potvrdio, novi je igrač košarkaškog kluba Crvena zvezda

Iskusni 30-godišnji košarkaš oglasio se preko društvenih mreža te potvrdio da je postao igrač šampiona ABA lige, nakon što se prethodnog dana pojavila informacija da dolazi na Mali Kalemegdan.

(VIDEO) BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela plejmejkera!

RAZBIO ZVEZDU PA SE POVREDIO! Veliki problem za Mornar pred najbitnije bitke u ABA ligi!

 

Na Instargam je postavio fotografiju sa grbom Crvene zvezde. Njegova objava privukla je ogromnu pažnju navijača crveno-belih, koji su ga "zatrpali" čestitkama i lepim željama pred novo poglavlje u njegovoj karijeri. Mnoge od njih Lukas je odmah podelio kao "priče" na svom Instagram nalogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⚪️ @crvenazvezdakk @euroleague

A post shared by Kalin Lucas (@kjay24k) on Feb 14, 2020 at 10:42am PST

Dolazak Lukasa u Crvenu zvezdu bio je jasan kada se njegovo ime našlo u registru Košarkaškog saveza Srbije, ali se ipak čekala zvanična potvrda kluba ili igrača.

Lukas je došao u Crvenu zvezdu u trenutku kada se crveno-beli bore za prvi trofej u sezoni. U Nišu ekipa Dragana Šakote igra polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde će u subotu od 17 sati odmeriti snage sa Mega Bemaksom. Kalin Lukas će se po završetku Kupa staviti na raspolaganje treneru Draganu Šakoti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only time the competition get to dance ?

A post shared by Kalin Lucas (@kjay24k) on Feb 12, 2019 at 7:16pm PST

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija