• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2020

17:49 >> 17:41

(VIDEO) ŠTETA! ZVEZDINA DECA OSTALA BEZ ČETVRTFINALA! Crveno-beli muški pali, Danci idu na megdan Ajaksu!

Crvena zvezda

(VIDEO) ŠTETA! ZVEZDINA DECA OSTALA BEZ ČETVRTFINALA! Crveno-beli muški pali, Danci idu na megdan Ajaksu!

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od danskog Midtjilanda u osmini finala Lige šampiona sa 0:3 pa su tako ostala bez plasmana među osam najboljih ekipa

 

Mladi fudbaleri Crvene zvede daleko od toga da su se obrukali, ali se ova evropsko avantura okončala u osmini finala. Danski predstavnik Midtijiland ići će na megdan ekipi Ajaksa za mesto u polufinalu.

ARSENAL DOLAZI PO ZVEZDINU DECU! Englezi pikirali dva fudbalera crveno-belih!

Bilo je jasno da na ovom meču nećemo videti mnogo golova jer oba tima igraju čvrsto u odbrani pa se čekao eventualni kiks i prilika za kontranapad ne bi li se ugrozili golmani. Jedan takav ispad desio se štoperu crveno-belih Lukiću koji napravio nepromišljen faul u svom kaznenom nad Simsirom, a sudija pokazao na belu tačku. Madsen nije pogrešio pa je od 44. minuta bilo 0:1 za goste.

Foto: Starsportphoto

Najistaknutiji u redovima Zvezde bio je napadač Burmaz koji je pokušavao u nekoliko navrata da ugrozi Torsena, ali je lopta uglavnom završavala pored gola. 

Odbrana šampiona Srbije popustila je u 66. minutu i dopustila laku završnicu akcije Jensenu koji je i osam minuta kasnije ponovo pogodio za konačan rezultat utakmice. Do kraja je Babić pokušao da postigne počasan pogodak, ali ga je u tome omela stativa.

Foto: Starsportphoto

Bilo kako bilo, ovo je bila jako lepa sezona za izabranike Slavoljuba Đorđevića koji je dugo pamtiti evropsko iskustvo. Sada se okreću borbi za titulu u domaćem šampionatu gde su na prvoj poziciji ispred Brodarca i Partizana.

CRVENA ZVEZDA - MIDTJILAND 0:3 (0:1)

Madsen u 44. minutu (penal) i Jensen u 66. i 74. minutu za Midtjiland

Stadion: Voždovca, Sudija: Trustin Faruđa Kan (Malta)

Zvezda: Katić - Mitrović, Savić, Lukić, Blagojević - Matić, Novaković (od 67. Miletić) - Babić, Piplica (od 46. Njamčulović), Radulović (od 77. Bačanin) - Burmaz.

Midtjiland: Torsen - Andersen (od 90. Sorensen), Nvadike, Anker, Jensen - Lind (od 77. Lund), Madsen (od 90. Medsen), Martis, Jensen, Simsir - Hansen (od 90. Heiselberg).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

90. minut - Još tri promena kod gostiju. Kristensesn menja Medsena, Heiselberg Hansena, a Andersen Sorensena.

84. minut - Nova izmena u redovima Zvezde. Lazetić dobija priliku umesto kapitena Burmaza. Promena i na drugoj strani Fraulo u igri umesto odličnog Simsira.

83. minut - Stativa! Babić je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali lopta pogađa samo okvir gola koji brani Torsen. Šteta!

77. minut - Treća promena Slavoljuba Muslina, umesto Radulovića na terenu je Bačanin. Izmena i kod gostiju umesto Linda na terenu je Lund.

74. minut - GOOOL! Jensen postiže drugi gol na meču. Verovatno da je sada sve rešeno. Dobio je i žuti karton ofanzivac Midtjilanda jer je provocirao publiku.

73. minut - Babić je probao, ali pogađa samo spoljni deo mreže.

68. minut - Gužva u kaznenom prostoru Danaca. Pokačili su Zvezdini igrači sa Dancima, a na kraju je sve završeno žutim kartonom za Lukića,

67. minut - Druga promena kod Zvezde. Umesto Novakovića u igri je Miletić.

66. minut - GOOOL! Jensen rutisnki koristi dodavanje Hansena i sada će biti jako teško Zvezdi.

52. minut - Opasan je Simsir. Dobar prodor igrača Midtjilanda, ali je ovaj put zaustavljen.

46. minut - Na startud drugog dela igre prva promena u redovima Zvezde. Nikola Njamčulović ulazi umesto Petra Piplice.

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još dva minuta sudijske nadokande.

44. minut - GOOOL! Madsen precizan sa bele tačke, gosti vode 0:1!

42. minut - Penal za Midtjiland. Lukić nije imao potrebe da ruši Simsira koji je bio daleko od izgledne pozicije, ali sudija nije imao dilemu.

38. minut - Prvi nešto ozbiljniji pokušaj gostiju. Jansen je tukao, ali lopta ide preko gola.

 

 

24. minut - Prva javna opomena na meču za goste. Anker je dobio žuti karton.

17. minut - Ponovo u prvom planu Burmaz, šutirao je napadač Zvezde iz teške pozicije. Lako je to odbranio Torsen.

10. minut - Uvodni deo meča prolazi bek prilika na obe strane. Burmaz je lepim potezima uspeo da izmami uzdahe sa tribina, ali nije uputio dobar udarac. Nešto veći posed za sada imaju Danci.

16.00 - Meč je upravo počeo!

15.50 - Zvezda je do meča sa Midtjilandom stigla nakon pobede protiv Šerifa posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, dok je na isti način danski tim eliminisao Lil.

15.35 - Evo šta je pred ovaj meč rekao trener Zvezda Slavoljub Đorđević.

Utakmice Lige šampiona su za nas veliko iskustvo. Svaki osvojeni bod u grupnoj fazi je značio deci, a sam prolazak dalje i eliminacija Šerifa je mnogo više od onog što je očekivano. Stigli smo među 16 najboljih ekipa i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji plasman. To su utakmice koje se pamte i svesni smo toga - rekao je Đorđević.

15.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču osmine finala Lige šampiona za mlade između Crvene zvezde i Midtjilanda. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "krova".

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 4 godine

Još jedna potvrde slike i prilike našeg klupskog fudbala, Seite se samo prošlonedeljnog derbija!

Miki

pre 4 godine

A mladi Dinamovci savladali Bayern u Minhenu!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17