• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

14:14

REKLI SU BIĆEŠ KRALJ AKO POSTIGNEŠ GOL U DERBIJU! DAO SAM DVA! Ugo ne zaboravlja "delije", Zvezdu, Srbiju....

Crvena zvezda

REKLI SU BIĆEŠ KRALJ AKO POSTIGNEŠ GOL U DERBIJU! DAO SAM DVA! Ugo ne zaboravlja "delije", Zvezdu, Srbiju....

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde nikada neće zaboraviti ljubimca Uga Vijeiru, ali ni on crveno-bele, Marakanu i Srbiju

Ugo dobio puno poverenje Miodraga Božovića i vratio se u fudfbalski život. Vratio je Božoviću golovima, "eksplodirao" je u derbijima, vodio crveno-bele do titule, bio je među najobožavanijim strancima na Marakani.

ZVEZDA MU NUDI TRI PUTA VEĆU PLATU! Veleobrt, defanzivac ipak pred "Marakanom"!

STIŽE ATOMSKO POJAČANJE? Na meti Zvezde fudbaler koji je igrao u Romi i Interu!

 

- Smešna je priča kako sam završio u Srbiji.... U utakmici protiv Lokomotive iz Moskve sam odigrao dobro i njihov tadašnji trener Miodrag Božović je želeo da me dovede. Tada mi je rekao: ’Neću se ovde još dugo zadržati, odlazim u Crvenu zvezdu i želim da kreneš sa mnom’. Lokomotiva me je svakako želela i nudila mi bolje finansijske uslove, ali sam otišao sa njim. Mnogo sam mu zahvalan za sve što je uradio za mene. Kao i Crvenoj zvezdi kao klubu - kazao je Ugo u intervjuu portugalskom portalu "Mais Futbol".

Foto: Informer

 

 

 

Kaže da rečima ne može da opiše ono što sam doživeo u Crvenoj zvezdi.

- Osvojio sam brojne individualne nagrade, bio najbolji igrač i strelac u timu. Zbog Zvezdinih navijača sam se osećao kao nikada do tada u karijeri. Zaustavljali su me na ulici, ispred kuće... Svuda ih je bilo! Otišao sam jednom prilikom da gledam košarkašku utakmicu našeg kluba i 15.000 ljudi je skandiralo moje ime! Samo sam gledao i nisam mogao ništa da kažem.

"DELIJE" ĆE GA SADA POŠTOVATI JOŠ VIŠE! Degenek zbog Zvezde odbio preko 11.000.000 evra!

MILOJEVIĆ NIJE KRIV ZA MOJ ODLAZAK! Bivši igrač crveno-belih stavio tačku na spekulacije o napuštanju Zvezde!

 

 Srbija je posebna zemlja u Ugovom životu.

- Moja partnerka i ćerka su iz Srbije. Tamo sam upoznao Ninu koja je posebna osoba u mom životu. Znala je kroz šta sam sve prošao i bila je uz mene. Smejali smo se i plakali zajedno. I tako je počelo nešto za šta sam mislio da mi se nikada više neće desiti. Ali izgleda da Bog pripremi ljude i udesi neke stvari u pravom momentu. Upoznao sam Ninu na početku druge sezone u Beogradu. Bili smo samo prijatelji, a onda smo počeli da se zabavljamo. Kada smo odlučili da dobijemo dete, već smo bili na putu za Japan. Nina je trudna došla u Japan i Bjanka se tamo rodila.

 

 

Ugo je na prvom derbiju dao dva gola.

- Tačno. Jedan levom i drugi desnom sa 35 metara. Neverovatno je bilo...To su gigantske emocije. Ne znam kako da objasnim. Nemoguće je objasniti. Moji saigrači danima pred meč pričaju samo o tome. Pre prvog derbija mi nije bilo jasno zašto je to tako. Rekli su mi: ’Ako postigneš gol, bićeš kralj ovde. Videćeš. Kada stranac postigne gol u derbiju, lud je osećaj’. Odgovorio sam im: ’A šta ako postignem dva?’. Nisu mi verovali i rekli su mi: ’Ma zaboravi na to. Onda nećeš moći da izađeš na ulicu. Nećeš imati društveni život. Voleće ta zauvek. Ne možeš ti to da shvatiš’. I onda sam dao dva gola. Bilo je prelepo. Nisam više mogao da prođem ulicom. Pre nekoliko nedelja su me izabrali u tim decenije i jednoj anketi. To je ogromna čast.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija