• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

07:15

GDE JE NESTAO ZVEZDIN AMERIKANAC? Vratio se u otadžbinu i POTPISAO ZA DETROIT!

Crvena zvezda

GDE JE NESTAO ZVEZDIN AMERIKANAC? Vratio se u otadžbinu i POTPISAO ZA DETROIT!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde verovatno su već prežalili poslednje pojačanje košarkaškog kluba, Kalina Lukas koji gotovo da ništa nije pokazao od kako je u februaru stigao među crveno-bele

Dugo su u crveno-belom taboru čekali rezervnog plejmejkera, koji bi pokrivao Lorenca Brauna i odmenjivao ga dok je na klupi. Potraga se završili sredinom februara kada je na Mali Kalemegdan, pravo niotkuda, stigao Kalin Lukas, momak iz Detroita.

DELIJE U TRANSU, ZVEZDA VRAĆA DVOJICU KOŠARKAŠA! Čović najavio povratak miljenika navijača, pa progovorio o Dejanu Radonjiću!

Košarkaš koji u svom "si-viju" ima klubove poput Memfis Grizlisa, pa i ekipe iz rodnog grada Detroit Pistonse, te evroligaša Olimpijakos bio je viđen kao idealno rešenje za poziciju organizatora igre.

Međutim, što zbog koronavirusa, što zbog njegove fizičke spreme "delije" od Lukasa gotovo da nisu videle ništa, a teško i da će...

Foto: Starsportphoto

Odigrao je svega tri meča, ukupno nešto više od 38 minuta na terenu i za to vreme ubacio ukupno četiri poena (igrao protiv Baskonije, Fenerbahčea i Makabija). Nedovoljno i minuta i učinka da bi se o Lukasu moglo suditi kakvo bi pojačanje bio za Zvezdu. Ovako će nositi oreol promašaja, ali i potpuno zaboravljenog igrača.

Tokom pauze prouzrokovane koronavirusom uglavnom se pričalo šta će biti sa Bilijem Beronom, Lorencom Braunom, Kevinom Panterom pa i Stratosom Perperogluom, ali retko se ko i setio Kalina Lukasa.

Ako ste se pitali gde je i šta radi, Amerikanac se, naravno, vratio u otadžbinu, u rodni Detroit i već ima planove za leto. Lukas je potpisao za ekipu svog grada koja će se takmičiti na "TNT" turniru ovog jula. Pravo učešća na turniru imaju svi koji prijave ekipu!

 

 

"The Basketball Tournanament" je takmičenje u SAD-u koje se održava tokom leta, tačnije u julu i avgustu. Na turniru učestvuju 64 ekipe, igra se po jedna utakmica pa se sistemom eliminacije dolazi do finala, a pobednik ima zagarantovanih 2.000.000 dolara. 

Dakle, Lukas već ima planove za leto, tako da očigledno da od njegovog povratka u Zvezdu neće biti ništa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17