• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

15:04

HITNA ODLUKA, VAŽNA ZA ZVEZDU! Šta rade? "Delije" ne mogu da veruju!

Crvena zvezda

HITNA ODLUKA, VAŽNA ZA ZVEZDU! Šta rade? "Delije" ne mogu da veruju!

Podeli vest

Važne veti za Crvenu Zvezdu! Sve utakmice koje su bile odlagane u Evroligi i Evrokupu, a do sada nisu bile registrovane rezultatom 20:0 biće odigrane

Podsećanja radi, Zvezda prošle sedmice nije otputovala u Francusku na meč 4. kola Evrolige protiv Asvela zbog koronavirusa. 

Francuskom predstavniku je su bili odloženi mečevi 3. i 4. kola Evrolige protiv Panatinaikosa i Zvezde, a umesto da budu registrovani 0-20 za gostujuće timove iz Grčke i Srbije, sada je doneta ova odluka.

Foto: Starsportphoto

 

Razlog za to je što je Evroliga u međuvremena donela odluku o promeni pravila po pitanju automatskog registrovanja pobednika, kako bi sprečila da veliki broj mečeva ove sezone i ne bude odigran. Ovo znači da će Zvezda gostovati Asvelu u meču 4. kola Evrolige, samo još uvek nije poznato kada.Evroliga je objavila i nova pravila. Tako svaka utakmica može biti odlagana maksimalno tri puta. Takođe, ako se meč odloži a nema slobodnog termina za odigravanje, ona ekipa zbog koje je utakmica odložena gubi duel 20:0. 

Najnovija odluka Evrolige odnosi se na četiri meča Evrolige i tri meča Evrokupa. Pored Asvelovih mečeva sa PAO i Zvezdom, Zenitova gostovanja u Španiji će se takođe odigrati u nekom narednom periodu - protiv Baskonije u 3. i Valensije u 4. kolu.

U Evrokupu, Cedevita će ipak ugostiti Bursaspor (2. kolo), Rejer će ugostiti Burž (3. kolo), dok će Burž potom ugostiti Uniks (4. kolo). Burž, inače francuski predstavnik, nalazi se u grupi Evrokupa sa Partizanom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EVROLIGA OTKAZALA MEČ! Zvezda na tankom ledu
Crvena zvezda

EVROLIGA OTKAZALA MEČ! Zvezda na tankom ledu

Meč košarkaša Asvela i Panatinaikosa, koji je trebalo da bude odigran večeras u trećem kolu Evrolige, otkazan je zbog više pozitivnih slučajeva korona virusa u redovima francuskog tima, potvrdjeno je na sajtu tog takičenja.

13.10.2020

19:33

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17