• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

23:20

VELIKO SRCE MARKA GOBELJIĆA!

Crvena zvezda

VELIKO SRCE MARKA GOBELJIĆA!

Podeli vest

Delegacija Fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je Institut za ortopediju Banjica i podelila sezonske ulaznice medicinarima, koji su tokom trajanja akcije izrazili želju da budu podrška sa tribina stadiona „Rajko Mitić“ crveno-belima u sezoni 2020/2021

Prvotimac Crvene zvezde Marko Gobeljić posetio je Institut za ortopediju Banjica i medicinarima podelio 23 sezonske karte uz veliku zahvalnost za hrabrost i borbu koju su prikazali u prethodnom periodu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da posetim zdravstvene radnike i uručim sezonske karte ljudima koji se bore za živote i zdravlje naših sugrađana, pogotovo u ovakvim teškim trenucima. Zahvalio bih im se na svakodnevnoj borbi u ime Crvene zvezde i svoje lično ime, cenimo sve što čine za nas i želim im puno uspeha u daljem radu. Podrška navijača nam zaista mnogo nedostaje i jedva čekamo da se ponovo vrate na stadion – istakao je Marko Gobeljić.

Foto: Starsportphoto

Zadovoljstvo zbog akcije koju je Crvena zvezda organizovala nije krio ni laboratorijski tehničar Dejan Sredojević.

- S obzirom na to da sam navijač Crvene zvezde otkad znam za sebe i da mi je otac još dok sam bio dete preneo ljubav prema crveno-beloj boji ovaj gest još više znači. Zahvalio bih se Fudbalskom klubu Crvena zvezda što je prepoznao naš trud i odlučio da organiziju jednu ovakvu akciju. Mi smo samo jedna od ustanova koja je dobila prigodan poklon i počastvovani smo zbog toga. Navijanje za Crvenu zvezdu je stvar porodičnog vaspitanja, ljubav prema crveno-beloj boji je usađena još u detinjstvu, kada me je otac vodio na utakmice, sa radošću se sećam svake, posebno onih prvih koje sam ispratio sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17