• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

14:53

MORAMO DA IH SHVATIMO OZBILJNO! Obradović ne potcenjuje FMP

Crvena zvezda

MORAMO DA IH SHVATIMO OZBILJNO! Obradović ne potcenjuje FMP

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u subotu u matine terminu, od 12 časova, igraju meč 10. kola ABA lige protiv FMP-a u Železniku

Trener crveno-belih Saša Obradović ne želi da potceni FMP.

- Već smo napomenuli da je izuzetno teško odigrati utakmice u ABA ligi, nakon ogromne potrošnje u Evroligi. Očekuje nas meč sa ekipom koja je bila pogođena virusom, nisu trenirali dosta dugo, ali su po povratku na teren pokazali da imaju kvalitet i moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Izgubili su meč u Podgorici na jednu loptu, odigrali su i dobar meč protiv Igokee koji su izgubili u poslednjem minutu. Dakle, moramo da pokažemo maksimalan pristup i koncentraciju protiv jedne ekipe koja ima kombinaciju iskusnih i mladih igrača - istakao je Obradović.

Utakmicu sa "panterima" je najavio i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Foto: Starsportphoto

Branko Lazić

- Čeka nas teška utakmica, nismo imali puno vremena za oporavak od utakmice sa Olimpijakosom. Ekipa FMP-a je svake godine spoj dobrih i mladih igrača, dobro se poznajemo, odigrali smo i jednu trening utakmicu na početku sezone. Nosioci igre su vrlo iskusni i dobri igrači: Čović, Lešić, Nenadić, Ulubaj… tu su i Đorđević, Lazarević… znamo da je tu uvek i neki mladi i talentovan igrač spreman da uskoči na veliku scenu. Imali su dosta problema sa Koronom, ali su već u sredu u Laktašima pokazali da podižu formu, a kvalitet utakmicom u Podgorici gde su imali loptu i šuteve za pobedu. Znamo da neće biti lako, ali želimo pobedu, nakon dva tesna i nesrećna poraza, kako bi na pravi način krenuli u nedelju u kojoj nas očekuju još tri vrlo zahtevne i važne utakmice - poručio je elitni defanzivac na perimetru.

U dosadašnjem delu ABA lige Crvena zvezda je ostvarila osam pobeda i jedan poraz, dok FMP ima skor 2-5.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija