• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

15:31

TERZIĆ SIJA OD SREĆE! Borimo se u Evropi i za srpski fudbal! Afirmišemo mlade igrače i napredujemo na UEFA rang listi!

Crvena zvezda

TERZIĆ SIJA OD SREĆE! Borimo se u Evropi i za srpski fudbal! Afirmišemo mlade igrače i napredujemo na UEFA rang listi!

Podeli vest

Ostvarila je Crvena zvezda još jedan veliki uspeh plasiravši se u narednu rundu takmičenja Lige Evrope, a čovek koji je upravljao crveno-belim brodom je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić

Crveno-beli će u ponedeljak nakon žreba dobiti rivala u nokaut fazi Lige Evrpope.

Ponosan sam na sve što smo uradili ove polusezone u uslovima koji su bili veoma teški. Podsetiću vas da smo zbog koronavirusa koji vlada svuda u svetu izgubili mnogo, u svakom smislu. Svetski fudbal je izgubio oko 13 milijardi dolara, pa smo i mi pogođeni, ali smo uspeli da ostanemo stabilni u svemu tome i da priredimo još jednu jesen za pamćenje Zvezdinim navijačima - počeo je Terzić priči za klupski sajt.

Pored sportskih uspeha, klub je uspeo da afirmiše i brojne mlade igrače.

-To nam je bio plan i cilj. U utakmici protiv Rada smo u jednom trenutku imali sedam mladih igrača na terenu, a slično je bilo i protiv Libereca gde smo ostali neporaženi, iako smo zaslužili pobedu. Koncept forisranja mladih igrača će se klubu tek isplatiti, a primećujem i da su navijači time prezadovoljni. Svakako su mladi igrači veliki potencijal i snaga našeg kluba, a mi ćemo nastaviti da ulažemo u njih.

Klub je napravio i ogroman uspeh napretkom na UEFA rang listi.

Zvezda je motor

Zvezda je već četiri godine u nizu glavni motor srpskog fudbala i prikupljamo bodove, kako za našu šansu da budemo nosioci, možda čak i u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, tako i za domaći fudbal za koji se borimo
Zvezdan Terzić

- Probili smo magični koeficijent od 30 bodova, a na korak smo od toga da uđemo i među 50 najbolje rangiranih klubova. Zvezda je već četiri godine u nizu glavni motor srpskog fudbala i prikupljamo bodove, kako za našu šansu da budemo nosioci, možda čak i u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, tako i za domaći fudbal za koji se borimo. Daćemo sve od sebe da učinimo i na proleće da Srbija napreduje na UEFA rang listi i da domaći klubovi imaju povlašćeni položaj. Mesto nosioca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona smo skoro pa obezbedili, a pokazalo se koliko je to važno, pogotovo u situacijama poput ovogodišnje. Ponosni smo na to i nećemo stati. Po nekim projekcijama, ako makar deo ovih uspeha ponovimo narednih sezona, nastavićemo da napredujemo na UEFA rang listi. U ovom trenutku, Crvena zvezda nije bila toliko dobro plasirana još od 1992. godine i zlatne generacije.

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

Ništa od toga ne bi bilo moguće da Crvena zvezda nema sistem.

- Napravili smo snažan sistem. Svako zna šta radi i preuzima odgovornost za svoj deo posla, što se vidi i u našim rezultatima. Mislim da to primećuju svi zvezdaši, a naročito legende kluba koje nam svakodnevno pružaju podršku. Blizu smo toga da napravimo ogroman uspeh i završimo jesen sa samo jednim porazom u Evropi. Time bi oborili još jedan u nizu rekorda koji su oboreni svih ovih godina - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17