• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N. - M. G.

21.02.2021

08:11

ZVEZDA JE VELIKI KLUB, NIKADA SE NE PREDAJE! Zvezdaši veruju da Dekijevi puleni mogu do iznenađenja u Milanu!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE VELIKI KLUB, NIKADA SE NE PREDAJE! Zvezdaši veruju da Dekijevi puleni mogu do iznenađenja u Milanu!

Podeli vest

Crvena zvezda je u četvrtak dva puta gubila i dva puta uspevala da izjednači (2:2) protiv Milana u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope

Poveo je italijanski tim autogolom Radovana Pankova, a početkom drugog dela izjednačio je Gelor Kanga iz penala. Nedugo potom "roso-neri" su ponovo poveli pogotkom Tea Ernandeza iz jedanaesterca, ali je u poslednjim trenucima meča Milan Pavkov izjednačio na 2:2.

Nekadašnji kapiten Zvezde i član generacije koja je izgubila od Milana 2006. godine Dejan Milovanović (37) veruje da crveno-beli mogu do čuda na "San Siru" i do plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Foto: Starsportphoto

 


- Rezultat od 2:2 je dobar, ali biće veoma teško. Milan je ozbiljna ekipa, trenutno su drugi u Italiji, imaju ogroman fond kvalitetnih igrača. Ipak, Zvezda je veliki klub, poznat po tome što se nikad ne predaje. U Milanu samo hrabro, pa ako se ukaže šansa za prolazak dalje, zašto da ne - kaže Milovanović za Informer.

Foto: Srđan Stevanović

Marko Perović

Njegov nekadašnji saigrač Marko Perović (37) napominje za naš list da "roso-neri" imaju veoma težak raspored.

- Verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Zvezda ima sjajan tim, sastavljen od odličnih stranaca. Ranije je bilo nezamislivo da dovodimo takve igrače i da ih skupo plaćamo, pa što da u revanšu ne iznenadimo Milan? Njih sada čeka veoma težak raspored. Imaju duele sa Interom, pa sa Zvezdom, a onda sa Romom. Sigurno neće kalkulisati. Žele da osvoje i Seriju A. Sama činjenica da su tamo drugi govori o njihovom kvalitetu. Nažalost, Zvezda igra ovu našu smešnu ligu. Intenzitet mečeva u našem prvenstvu i u italijanskom šampionatu ne može da se poredi. E, to bi mogao da bude minus za našu ekipu - zaključuje Perović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17