• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

18:04

UPERIO SAM PIŠTOLJ U NJEGA I OPALIO! Binić PRIZNAO da je pucao u Mihajlovića!

Crvena zvezda

UPERIO SAM PIŠTOLJ U NJEGA I OPALIO! Binić PRIZNAO da je pucao u Mihajlovića!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je 1990. godine iz Vojvodine došao u Crvenu zvezdu

Kako je tada bio "gušter" pod svoje ga je uzeo iskusniji saigrač Dragiša Binić, a u međuvremenu njih dvojica su postali dobri prijatelji. 

Binić je u razgovoru za "Mondo" otkrio brojne detalje iz tih dana vezanih sa njegovo i Mihajlovićevo druženje. 

Foto: Starsportphoto©

- On je kao klinac drhtao od Ljupka. Drhtao je. Znaš kako, dete iz Borovog sela, znao je da igra bilijar i igrao ga je strašno. Nema šanse da ga pobediš. U mom kraju je onda bio popularan stoni tenis, u njegovoj generaciji ovo drugo - rekao je Binić. 

Binić i Mihajlović su jedno vreme bili i cimeri, a Binu je izluđivala pedantnost i tačnost koja je krasila Mihajlovića. 

- Miha je kao prvo bio tačan. Da on zakasni da dođemo u sobu da spavamo? Ne, on dođe pola sata ranije, kupi novine, legne... Mene je ta njegova tačnost i nervirala, a bili smo cimeri - istakao je Binić. 

Foto: FK Crvena zvezda

Baš ta tačnost naterala je Binića da jednom iznenadi Mihajlovića, a metoda nije bila nimalo smešna. 

- Jednom sam rešio da ga iznenadim. Stavio sam pištolj u sobu sa ćorcima i ulazim dok je ležao. Rekao sam mu 'Ti cinkarošu jedan' i pucao. On je ležao na krevetu i rekao 'Ne, Bino!' i kako je puklo u onom dimu, on je skupio noge i mrdao prstima da vidi da li je ranjen. Pa gleda čaršaf, ćebe, pa mene, ništa mu nije bilo - kroz smeh se priseća Binić. 

Na kraju sezone Binić i Mihajlović su osvojili Kup evropskih šampiona, posle čega je Bina otišao u Češku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 3 godine

Glupo da ne moze gluplje. Uperiti pistolj u nekog, vise nego dovoljno. Pucati u nekog, makar i corcima, ne moze gluplje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17