• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

22:12

NI REČI O PARTIZANU! Radonjić fokusiran nakon pobede u DERBIJU!

Crvena zvezda

NI REČI O PARTIZANU! Radonjić fokusiran nakon pobede u DERBIJU!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan nakon pobede u večitom derbiju

Zvezda je trijumfovala nad Partizanom i treći put ove sezone, a drugi put u mesec dana. 

- Najbitnije je bilo da dobijemo meč, jer osim važnosti što je to derbi, nama nosi dodatni pritisak zbog plasmana u plej-of. Mi smo u ovakvom ritmu već neko vreme, puno je utakmica, u jednom delu smo odigrali dobro, takmičarski. Bilo je i grešaka, ali sam zadovoljan što smo ispunili primarni cilj, a to je da se dobije meč - rekao je Radonjić na konferenciji za medije nakon trijumfa nad večitim rivalom. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda se nalazi u paklenom ritmu utakmica, a zaključno sa Partizanom crveno-beli će naredne nedelje imati četiri meča, od toga dva na gostovanju. Ipak, prevagu je donela energija Zvezde što je istakao i trener Partizana nakon utakmice. 

- Trudimo se da nađemo najbolja moguća rešenja. Cilj je da dođemo do nivoa igre sa kojim možemo biti zadovoljni u uslovima kakvim radimo. Naravno, bitno je što igrači koji se vraćaju donose određenu energiju samim povratkom na parket iako su bili dugo odsutni, a posebno zbog bolesti koja je dodatno otežala njihvu adaptaciju na sve kroz šta je bilo potrebno proći u trenažnom procesu. Svežina koja je bila prisutna donela je ono što nam je bilo preko potrebno, jer smo imali potrošnju koja je bila velika i to se osećalo u pojedinim mečevima. Ove nedelje zaključno sa današnjim duelom imamo četiri utakmice, Cibona, Panatanaikos i Budućnost. Na sve to ide i put i prostor u kom možemo malo da radimo u treningu, ali sam zadovoljan odnosom i korišćenjem vremena koje imamo - istakao je Radonjić. 

Foto: Starsportphoto

Naredni rival Zvezde je Cibona, a izabranici Vladimira Jovanovića igraju sve bolje što je kazao i strateg crveno-belih. 

- Cibona je pokazala u zadnjim utakmicama da je podigla kvalitet igre. To je ekipa sa talentovanim igračima, odličnim trenerom. Pokazali su da moramo da im damo pun respekt, savladali su Partizan u Beogradu, igrali su egal sa Budućnosti. Energetski jako i puna koncentracija u tom duelu kako bi gradili rezultat koji će nam omogićiti da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu - podvukao je trener Zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija