• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2021

08:59

ZVEZDA HOĆE SA 2:0 NA PUT U PODGORICU! U "Pioniru" drugi meč finalne serije ABA lige!

Crvena zvezda

ZVEZDA HOĆE SA 2:0 NA PUT U PODGORICU! U "Pioniru" drugi meč finalne serije ABA lige!

Podeli vest

Zvezda želi da odbrani domaći teren i da sa 2:0 ode u Podgoricu! Šampion regionalne lige iz 2019. godine večeras (20.30, Arena sport 1, TV B92) u "Pioniru" dočekuje ekipu podgoričke Budućnosti u drugom meču finalne serije ABA lige.

Crveno-beli su u ponedeljak u prvom duelu slavili sa 82:78 i poveli sa 1:0 u seriji. Do trijumfa su došli jer su zaustavili glavne igrače gostiju Džastina Kobsa i Melvina Edžima i zahvaljujući sjajnom izdanju Ognjena Dobrića, koji je ubacio 23 poena.

Strateg beogradske ekipe Dejan Radonjić nada se novom trijumfu protiv kluba u kojem se proslavio
kao igrač i trener.

Foto: Starsportphoto

 



- Imamo nešto više od 48 sati da se pripremimo za drugu utakmicu. Budućnost je ekipa koja ima kvalitet, u nedelju su uspeli da vrate neizvesnost u utakmicu. Pokušaćemo da se odmorimo, porazgovaramo i da napravimo plan za sledeći meč - kaže trener Crvene zvezde.

S druge strane, trener Budućnosti Dejan Milojević nada se boljem izdanju svoje ekipe u drugom meču.

Foto: Starsportphoto

 



- Zvezda je zasluženo slavila u prvom meču i povela u seriji. I naši i njihovi igrači daju poslednji atom snage, tako da nema tu neke priče o umoru. Moraćemo bolje da kontrolišemo skok ako mislimo da dođemo do pobede. Dozvolili smo im previše skokova i imali smo mnogo izgubljenih lopti. Ipak, idemo dalje, nema predaje - naglašava strateg podgoričke ekipe.

ABA LIGA

Finale

Crvena zvezda - Budućnost 82:78 (1:0)
Crvena zvezda - Budućnost 18. maj, 20.30
Budućnost - Crvena zvezda 22. maj, 20.30
* Budućnost - Crvena zvezda 24. maj, 20.30
* Crvena zvezda - Budućnost 28. maj
* Serija se igra na tri dobijene utakmice




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17