• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

23:34

EVO ŠTA RADONJIĆ KAŽE O SUDIJAMA NAKON PORAZA! Bilo je dosta SITUACIJA...

Crvena zvezda

EVO ŠTA RADONJIĆ KAŽE O SUDIJAMA NAKON PORAZA! Bilo je dosta SITUACIJA...

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti savladali su Crvenu zvezdu sa 75:71 u trećoj utakmici finalne serije

Zvezda nije uspela da iskoristi prvu "meč loptu", a priliku za popravni će imati već u utorak od 20:30 kada je na programu četvrti duel. 

Foto: Starsportphot

Crveno-beli su odigrali dobar meč u "Morači", ali na kraju nisu uspeli da zabeleže i treću pobedu protiv Budućnosti. Dejan Radonjić ističe da je utakmicu rešila jedna lopta. 

- Gledajući utakmicu 40. minuta bila je to čvrsta utakmica, bilo je dosta situacija da ode na jednu ili drugu stranu. I mi i Budućnost smo dobrom igrom ušli u neizvesnu završnicu. Na kraju smo imali šansu da sa jednom loptom da uđemo u još neizvesniju završnicu. Moraćemo da se fokusiramo za narednu utakmicu - rekao je Radonjić nakon utakmice i nije pomenuo skandalozno suđenje. 

Trener Budućnosti Dejan Milojević bio je zadovoljan zbog pobede. 

Foto: Starsportphoto

- Mislim da je bila još jedna prava plej-of utakmica i mislim da publika ima što da vidi. Igramo čvrsto, detalji odlučuju, imali smo i večeras propuste koji nisu kažnjeni. Rekao sam da se ne predajemo, ovaj tim se ne predaje, želimo da vratimo seriju u Beograd. Idemo korak po korak, bili smo čvršći u ovom meču i slavili smo - rekao je Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izjave

pre 2 godine

Procitajte izjave trenera, vise puta. Nadam se da ce vam sve biti jasno. Srbin - trener Buducnosti, a "Crnogorac" trener CRVENE ZVEZDE. Dovoljno, zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija