• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

11:10

BRANKO LAZIĆ PROGOVORIO O KRAĐI U PODGORICI! Pokazali smo mir i stabilnost!

Crvena zvezda

BRANKO LAZIĆ PROGOVORIO O KRAĐI U PODGORICI! Pokazali smo mir i stabilnost!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić posle osvajanja titule u ABA ligu kaže da je ključan bio drugi meč protiv Budućnosti

Crveno-beli su slavili sa 3:2 i odbranili domaćin teren u majstorici u Beogradu.

- Druga utakmica u Beogradu je bila najteža. Na poluvremenu smo imali 14 poena prednosti, a već polovinom treće u egalu. Imali su sedam, osam poena više i to je bio problem za nas. Ipak, uspeli da se izdignemo i zabeležimo ključnu pobedu u seriji - rekao je za TV Prva Lazić. 

Seriju je obeležilo suđenje u Podgorici, odnosno greške na štetu Zvezde, što su i priznali iz ABA lige.

- Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske... Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu, sa ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Foto: Starsportphoto

 

Branko Lazić je najtrofejniji košarkaš Zvezde u istoriji, a sada samo pomera granicu.

- Nisam ni sanjao da ću osvojiti 16. trofej, niti razmišljao da tako nešto može da se desi. Dečački san je bio samo da obučem dres Zvezde, ali ispostavilo se da ću biti uspešan", poručio je Lazić, konstatujući da mu najtraži pehar onaj ABA lige iz sezone 2018/2019 kada je Zvezda vratila titulu od Budućnosti.

Laziću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2022. godine.

- Imam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Scvi planovi su vezani za Zvezdu. Kada bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu.

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se i na trenera Dejana Radonjića i koje su tajne njihove dobre saradnje.

- Ne smemo da otkrivamo neke stvari (tajne prim. aut). Dugo sarađujemo, oko četiri godine u prvom mandatu, sada ponovo. Dobro poznajemo jedan drugog, znamo šta možemo da očekujemo i tu se poklapamo.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija