• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

19:49

PONOVO UJEDA "KNINSKA KOBRA"! Zvezda u POLUFINALU KLS-a!

Crvena zvezda

PONOVO UJEDA "KNINSKA KOBRA"! Zvezda u POLUFINALU KLS-a!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale KLS-a nakon dva ubedljiva trijumfa protiv Zlatibora

Crveno-beli su rešili pitanje pobednika već posle prve četvrtine koju su rešili u svoju korist 21:13, ali četa Dejana Radonjića nije popuštala "gas" i na kraju meča slavila je ubedljivim rezultatom - 68:91 (13:21, 19:26, 19:18, 17:26)

Foto: Starsportphoto

Zvezda je tako drugi put u dva dana savladala Zlatibor i obezbedila plasman u polufinale Košarkaške lige Srbije gde ih čekaju dueli sa čačanskim Borcem koji je prethodno eliminisao FMP. 

Crveno-beli su bili izuzetno sigurni tokom prvog poluvremena, ali je usledio novi pad u igri, sličan onima iz mečava sa Podgoričanima. Ipak, suvi kvalitet je pobedio, a Ognjen Dobrić je još jednom bio nezaustavljiv. 

Zlatibor je uspeo treću deonicu da reši u svoju korist sa 19:18 najviše zahvaljujući Miljaniću koji je vezao nekoliko dobrih poteza, ali su u poslednjoj četvrtini "rezervisti" Zvezde zapeli i razbili domaći tim. 

Foto: Starsportphoto

Ponovo je crveno-bele u većem delu meča loše služio šut za tri poena 8/27, ali je Ognjen Dobrić sjajne partije iz ABA lige preneo i na superligaške terene. Kninska kobra je meč završila sa 21 poenom i pet skokova, Kuzmić je dodao 16, a Jagodić-Kuridža 13. Sa druge strane Dušan Kutlešić je stao na 14, a Aleksa Čabrilo na  13.

Crveno-beli će u polufinalu igrati protiv Borca, a prvi meč je na programu trećeg juna!

ZLATIBOR - CRVENA ZVEZDA  68:91 (13:21, 19:26, 19:18, 17:26) 

Hala: Sportski centar Čajetina

Zlatibor: Protić 13, Čabrilo 13, Ostojić, Kutlešić 14, Marjanović 1, Vesović, Joksimović 4, Riznić 10, Vorkapić 2, Miljanić 7, Pavlović 5 Trener: Strajin Nedović.

Crvena zvezda: Hol 7, Lojd 2, Uskoković 5, Davidovac 2, Lazić 7, Rit, Radanov 12, Dobrić 21, Simonović, Jagorić-Kuridža 13, Kuzmić 16, Noko 6 Trener: Dejan Radonjić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17