• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

10:10

/ANKETA/ PEŠIĆ ILI PRIJOVIĆ!? Ko bi trebao da predvodi napad ZVEZDE naredne sezone?

Crvena zvezda

/ANKETA/ PEŠIĆ ILI PRIJOVIĆ!? Ko bi trebao da predvodi napad ZVEZDE naredne sezone?

Podeli vest

Dok se većina fudbalera Crvene zvezde nalaze na odmoru gde "pune baterije" za narednu sezonu, sportski sektor šampiona Srbije užurbano radi na pojačanjima

Zvezda je na startu prelaznog roka predstavila Aleksandra Dragovića koji će predstavljati kapitalno pojačanje za srce odbrane srpskog šampiona, ali se crveno-beli tu neće zaustaviti pošto se čekaju makar još dve "bombe"!

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Dolazak Aleksandra Kolarova je sve izvesniji, kao i povratak Nenada Krstičića, ali je apsolutni fokus uprave na pronalasku napadača za narednu sezonu, od kako je postalo izvesno da crveno-beli neće otkupiti Dijega Falćinelija zbog mesta stranca, visokih primanja, ali i loše forme u finišu sezone. 

"Knjiga je spala na dve stranice", a sportski sektor Crvene zvezde sada bira i vaga između Aleksandra Pešića i Aleksandra Prijovića koji su ostali kao najrealnije opcije za predstavnika Srbije u Ligi šampiona! 

Popularni "Šilja" je jeftinija i proverena varijanta, tokom prvog mandata u Zvezdi je postigao 29 golova i namestio 21 što je impresivna brojka! Nema sumnje da bi i Pešić voleo da se vrati među crveno-bele nakon dobre sezone u Izraelu koja je okončana nešto ranije zbog ratnog stanja. 

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane Prijović u Al Itihadu ima ogromna primanja, jasno je da će morati mnogo da ih smanji ukoliko bude želeo u Zvezdu, ali i manji ugovor bivšeg reprezentativca Srbije mogao bi da bude ozbiljan udar na kasu crveno-belih. Prijović bi postao najplaćeniji igrač, a pitanje je da li bi srpski šampion mogao da povrati uložen, odnosno dali bi iskusni napadač uspeo da isplati velike pare koje bi dobijao na našem najvećem stadionu. 

Foto: Starsportphoto

Čini se da Dejanu Stankoviću neće biti ispunjena želja, te da neće dobiti napadača pre početka priprema što otvara prostor za Milana Pavkova da sa još nekim herojskim nastupom kupi mesto startera u mašineriji talentovanog stručnjaka. U zavisnosti da golgeter iz Begeča nastavi sa sjajnim partijama koje je pružao tokom jeseni, crveno-beli mogu da se okrenu i nekon "trećoj" varijanti po kojoj bi heroj pobede nad Liverpulom bio prvi izbor tokom cele sezone!

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tof

pre 2 godine

Zvezda ako hoce nesto da uradi u evropi mora da se batali Pesica i slicnih.Prijovic ili Arnautović su klase od igraca..Ovo ostalo je sve bezveze!!.

Srbijanac

pre 2 godine

Pešić je bio odličan prošli put ali i Boaći je bio dobar pa nije imao priliku da se pokaže u Evropu.. Ja bih ga doveo ali isto tako i Prijovića pa bi Zvezda uz Pavkova imala ubitačan napad od koga bi se plašili i velikani.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija