• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2021

12:06

ZVEZDA SE OGLASILA PRED MEČ SA KAIRATOM! Na tribinama samo deca...

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OGLASILA PRED MEČ SA KAIRATOM! Na tribinama samo deca...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 20.30 igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata (2:1)

Zbog postojeće kazne na tribinama će imati podršku isključivo dece.

- Fudbalski klub Crvena zvezda učinio je sve da utakmica protiv kazahstanskog predstavnika, koju će naš klub odigrati u sredu od 20 časova i 30 minuta što bolje protekne i da organizacija bude na vrhunskom nivou. Naš klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi koja nas očekuje. U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga naš klub je pripremio pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket - navodi se u saopštenju Zvezde i dodaje:

Foto: Starsportphoto

 

- Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj, kako bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou i kako bi se lakše organizovao ceo događaj. Naš klub apeluje na sve da po završetku utakmice imaju strpljenja i ne žure prilikom napuštanja stadiona, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić” . Kako bi celokupni događaj protekao u najboljem redu Crvena zvezda će i po svim ostalim tačkama preduzeti sve potrebne mere kako bi organizacija bila na najvišem mogućem nivou i kako bismo svi zajedno uživali u utakmici koja očekuje izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potrebna podrška sa tribinama, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona - poručili su crveno-beli.

 

Foto: Starsportphoto

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija