• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

22:44

/OCENE/ OVO JE ZVEZDINA NOĆ! Katai po običaju BLISTAO, Dioni i Falko SJAJNI, Ivanić u svom stilu! Stankovićevi vojnici ODUŠEVILI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

/OCENE/ OVO JE ZVEZDINA NOĆ! Katai po običaju BLISTAO, Dioni i Falko SJAJNI, Ivanić u svom stilu! Stankovićevi vojnici ODUŠEVILI!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kairat sa 5:0 (3:0) u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona i tako obezbedili plasman u treće kolo

Kakvo izdanje Crvene zvezde! Fenomenalnom igrom srpski šampion je obezbedio prolaz u naredno kolo i zakazao dvomeč sa moldavskim Šerifom! Noćas neće spavati izabranici Dejana Stankovića, a verovatno ni on sam!

Foto: Starsportphoto

 

Kako su igrali, zaslužili su sve pohvale i naterali navijače da im veruju da su spremni za velika dela! 

Milan Borjan - bez ocene - Koliko je njegov tim bio moćan govori podatak da je prvi put u kadru bio kod četvrtog gola Mirka Ivanića i to samo zbog slavlja! Kairat nije pošteno prišao golu kanadskog reprezentativca, te nema osnova da bude ocenjen. 

Foto: Starsportphoto

 

Milan Rodić 7,5 - Ako je meč u Almatiju bio dezerterstvo vernog vojnika, onda je današnja predstava nagoveštaj da je momak iz Drvara još uvek glavom u Zvezdi! Špartao je kao besan po levoj strani, progutao Hovhanisijana, a u 49. minutu borbenošću doneo gol Mirku Ivaniću. 

Aleksandar Dragović 8 - Kada se štoper upiše u listu asistenata to jasno pokazuje odnos snaga! Nije imao mnogo posla u odbrani, ali je ofanzivno odradio lavovski posao. Pored toga, vredi istaći koliki uticaj ima na svakog saigrača, uvek je tu da podrži i pomogne. Velikog igrača je dobila Crvena zvezda. 

Foto: Starsportphoto

 

Radovan Pankov 7 - Navikao je Radovan Pankov sve navijače na ovakve partije. U odbrani uvek na mestu, ali i napadački veoma potentan. Ako je lopta kretala iz poslednje linije, Pankov bi bio arhitekta napada. 

Marko Gobeljić 7 - Taktičko iznenađenje Dejana Stankovića koje je u prvih 20. minuta pravilo krš i lom po desnoj strani! Pravio je Gobeljić stalni višak na desnoj strani, sa Falkom pošteno namučio Alipa.  prvih 20 minuta agresija presing

Gelor Kanga 7 - Ako Zvezda igra protiv "slabijeg" tima Kanga mora da bude u timu! Sposoban je Gabonac da jednim potezom reši sve, videlo se to i u Almatiju gde je bio najbolji, ali i večeras na Marakani. Obećao je gol nakon Mladosti, ali nije imao sreće da se upiše u strelce. 

Foto: Starsportphoto

 

Seku Sanogo 6,5 - Meč u kom Seku Sanogo nema priliku da pokaže šta može. Fudbaleri Kairata nisu sastavili dva dodavanja na Marakani.

Aleksandar Katai 10 - Da postoji veća ocena, Katai bi za večerašnju predstavu to dobio! U Almatiju je mnogo hteo, ali malo uspeo, e u Beogradu je sve bilo suprotno. Kada god bi dotakao loptu ona bi se pretvorila u "zlato", dva teledirigovana šuta, za TV špice i viza za treće kolo kvalifikacija! Današnja partija Zvezdinog "magika" bila je prava umetnost.

Mirko Ivanić 8 - I kada ga neće i kada igra ispod svog nivoa, bljesne i dokaže koliko vredi! Mašio je, ali i pogodio i svima pokazao još jednom da je klasa od igrača!

Foto: Starsportphoto

 

Filipo Falko 8 - Igrao je za tim, trudio se, borio, dao posledni atom znake i vratilo mu se golom koji će mu bez sumnje mnogo značiti u nastavku!

Lois Dioni 8 - Odlična partija krunisana pogotkom! Koliko je samo srećan bio novajlija u crveno-belom dresu što je na ovaj način "kupio" navijače i sebi skinuo veliki teret sa leđa!

Izmene:

Milan Gajić (od 58.) 6,5 - Bez konkretnog učinka.

Nikola Krstović (od 67.) bez ocene – Bez konkretnog učinka.

El Fardu Ben (od 67.) bez ocene - Pogodio stativu u finišu meča, ali nije mnogo pokazao. 

Marko Lazetić (od 82.) bez ocene – Zabležio je debi na evropskoj sceni.

Nenad Krstičić (od 82.) bez ocene – Ušao da zaključa utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija