• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

14:05

ZVEZDINA ARMIJA ODUŠEVILA TERZIĆA! S ovakvim vetrom u leđa imamo neslućene mogućnosti!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDINA ARMIJA ODUŠEVILA TERZIĆA! S ovakvim vetrom u leđa imamo neslućene mogućnosti!

Podeli vest

Crvena zvezda je u revanš meču drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona deklasirala Kairat sa 5:0

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je oduševljen izdanjem crveno-belih, koji su pokazi najviše kada je bilo najpotrebnije.

- Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu - rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posle ubedljive pobede protiv Kairata (5:0).

Foto: Starsportphoto

 



- Koliko sam ponosan na igrače i stručni satab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima - izjavio je Terzić za klupski sajt.

Sigurno najveća pobeda je atmosfera na "Marakani" i više od 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni, naveo je on.

Foto: Starsportphoto

 



- Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama.

Foto: Starsportphoto

 



- Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču, bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti - poručio je Terzić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija