• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

16:11

U Rumuniju idemo po prolaz! Gobeljić najavio slavlje sa navijačima

Starsportphoto

Crvena zvezda

U Rumuniju idemo po prolaz! Gobeljić najavio slavlje sa navijačima

Podeli vest

Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam donosi, rekao je fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uoči revanš utakmice protiv Kluža u plej-ofu za Liguj Evrope

Duel u Rumuniji se igra u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Zvezda je u prvom meču na stadionu Rajko Mitić ubedljivo savladala rumunski tim 4:0.

- Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz - istakao je Gobeljić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Marko Gobeljić na prvoj utakmici protiv Kluža

Zvezdin desni bek, koji je nedavno odigrao 150. meč u crveno-belom dresu, posebno se zahvalio navijačima na podršci.

- Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, ali sada su tu i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi "glad" za pobedama. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani - poručio je Gobeljić.

Gobeljić je za četiri godine na "Marakani" upisao devet golova, 19 asistencija, 18 žutih i pet crvenih kartona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17