• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

11:53

DELIJE, OVO NE SMETE DA PROPUSTITE! Zvezda otkrila izgled novog dresa! ATRAKTIVNO CRVENA! /FOTO/

kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

DELIJE, OVO NE SMETE DA PROPUSTITE! Zvezda otkrila izgled novog dresa! ATRAKTIVNO CRVENA! /FOTO/

Podeli vest

KK Crvena zvezda predstavila je nove dresove za predstojeću sezonu

Klub je prošle godine obnovio saradnju sa nemačkim gigantom i svetskim liderom u proizvodnji sportske opreme.

Kao i do sada, na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge.

Zvezda ima nove dresove

- Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života‘ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije -  navodi se u saopštenju.

Osim dve garniture crveno-belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta.

Košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim iz Nemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

- Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se “aktivno crvena”, jer smo i na taj način želeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama - rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer nemačke kompanije.

Inače, zbog velikog broja povreda košarkaši Crvene zvezde neće otputovati u Grčku gde je trebalo da odigraju dve pripremne utakmice.

Zvezda sezonu otvara 24. septembra mečom protiv Splita u okviru ABA lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija