• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

08:42

RANA KOJA I DALJE BOLI! Stanković još nije zaboravio Šerif! Ozbiljna ekipa, mi smo ih najviše namučili!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RANA KOJA I DALJE BOLI! Stanković još nije zaboravio Šerif! Ozbiljna ekipa, mi smo ih najviše namučili!

Podeli vest

Crvena zvezda je trijumfalno počela grupnu fazu u Ligi Evrope, pala je Braga na Marakani (2:1)

Ali, ne mogu još crveno-beli da zaborave Šerif, koji je zaustavio šamona Srbije u borbi za Ligu šampiona. 

Dejan Stanković je govorio o predstavniku Moldavije, timu koji je na debiju u Ligi šampiona savladao Šahtjor.

 

- Šerif nije primio gol već četiri utakmice i Šerif ozbiljno igra Ligu šampiona. Ništa, samo to, pa vi vidite -  počeo je Dejan Stanković na konferenciji posle Brage.

Šerif je već hit Lige šampiona, iako su ga mnogi otpisali pre početka kvalifikacija.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

- Za prosutim mlekom ne treba kukati. Desilo se to što se desilo, mislim da je malo preterano bilo kritikovanje po momcima. Ajde po meni, ali po momcima me je najviše zabolelo. Ja sam pogledao svaku utakmicu Šerifa od kako smo mi izgubili, jer sam tražio da vidim šta je to? Oni su perfektno spremni, perfektno organizovani, pogotovo u odbrani. A onda kad ih krene, iz četiri šuta daju dva prelepa gola Šahtjoru. Dinamo je mogao pet da primi tamo, ali ne zato što je Dinamo, pričam o Šerifu.

Foto: Starsportphoto

 

Trener Zvezde smada da  su dvomeč srpskog i moldavskog predstavnika odlučile sitnice.

- Mi smo ih možda stavili i u najveći problem. Ovde smo sa deset igrača stvorili dve mrtve šanse. Da je ostalo 11 na 11, možda bismo izgubili. Ne znam, ne verujem u to. Tamo smo primili gol iz ofsajda. Ne kukam, ali da je bio VAR... Niko nije napisao "Zvezda primila gol iz ofsajda", a to bi se pisalo da se desilo protiv Milana. Ali nije to bio problem, nije gol bio problem. Problem je nešto malo šire i neću da ulazim u to. Mislim da je Šerif jedna ozbiljna i kvalitetna ekipa koja je od nas primila gol i posle toga dve utakmice protiv Dinama i na utakmici protiv Šahtjora nije primila gol. Ljudi ozbiljno igraju defanzivu.

Foto: Starsportphoto

 

- Došao sam do zaključka, kada sam pogledao sve ponovo, u tim kvalifikacijama smo ih mi možda najviše namučili. Ja bih tu stavio tačku i zatvorio temu - i Šerif i kvalifikacije. Mi sad imamo Ligu Evrope, top takmičenje, pravo za nas - zaključio je Stanković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija