• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

18:07

HOLINS OTKRIO KO GA JE SAVETOVAO DA DOĐE U ZVEZDU! Pričao mu je o LUDIM NAVIJAČIMA....

Starsportphoto

Crvena zvezda

HOLINS OTKRIO KO GA JE SAVETOVAO DA DOĐE U ZVEZDU! Pričao mu je o LUDIM NAVIJAČIMA....

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins otkrio je da mu je pomogao u odluci da dođe u Crvenu zvezdu nekadašnji saigrač Bili Beron

Ostin Holins i Bili Beron su bili saigrači u Zenitu iz Sankt Peterburga, a uprvo je Beron pomogao Holinsu da preseče!

- Nekoliko puta mi je pisao Holins i mnogo sam mu pričao o Crvenoj zvezdi i mom iskustvu tamo, recimo o ludim navijačima. Košarkaško iskustvo je tamo mnogo drugačije nego u 99 odsto Evrope zato što oni zaista vole košarku. Moraš da znaš da mnogo očekuju od tebe i da se spremiš za to. Imaćeš verne navijače sa velikim očekivanjima - rekao je Beron za "BasketNews" i dodao:

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

- Rekao sam da je bilo ekstremno stresnih utakmica, srećom moj tim je bio na pobedničkoj strani. Zato sam izuzetno zahvalan na tom iskustvu, svaki košarkaš koji voli košarku hoće da igra tamo, da oseti te emocije i energiju.

Foto: Starsportphoto

 

Onda su Berona pitali da li pamti neke čudne momente, koje je proživeo u karijeri.

- Bio sam izložen čudnim situacijama u Beogradu, sa atmosferom i stvarima kao što su upaljači koji se ubacuju na teren. Čudni momenti poput toga zapravo postaju normalni. Čudno je kada se završi i prođe malo vremena - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17