• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2021

12:53

DA MI NIJE DEKIJA, ODAVNO BIH PROPAO!  Milojević otvorio DUŠU!

Crvena zvezda

DA MI NIJE DEKIJA, ODAVNO BIH PROPAO! Milojević otvorio DUŠU!

Podeli vest

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević istakao je da mu je Dejan Stanković najveći oslonac u životu

Jedan od najboljih golmana u istoriji Crvene zvezde Zvonko Milojević 2007. godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu, a od tada najveća podrška u životu mu je kum Dejan Stanković. 

Poznato je da su Milojević i trener Crvene zvezde kumovi, a legendarni golman beogradskog velikana u razgovoru za "Anadolu Agency" govorio je o odnosu sa Stankovićem. 

- Da mi nije Dekija odavno bih propao. On mi je najveći oslonac u životu. Mnogo me raduje kada vidim da je i kao trener nastavio s uspesima i pobedama. Zahvaljujući njemu, Zvezda je ponovo bauk za klubove iz cele Evrope. Taj osećaj kada istrčite na Marakanu, kada čujete huk sa tribina i kada shvatite da se protivnik uplašio, to je nešto neponovljivo - rekao je Milojević za AA. 

Foto: Starsportphoto©

Srbiju u nedelju očekuje važan meč u borbi za odlazak na Svetsko prvenstvo. Orlovi gostuju Portugalu u Lisabonu, a Milojević se dotakao i tog susreta. 

- Treba biti mudar, dobro rasporediti snage za svih 90 minuta i udariti protivnika tamo gde je najtanji. Siguran sam da su ljudi iz stručnog štaba naše reprezentacije dobro izanalizirali slabosti portugalskog tima i da će Piksi na osnovu tih informacija napraviti adekvatnu taktiku za pohod na sva tri boda u Lisabonu - objašnjava legendarni golman. 

Iako su sve oči javnosti usmerene ka Kristijanu Ronaldu, Zvonko Milojević ističe da as Mančester junajteda nije jedina pretnja po gol Srbije. 

- Portugal nije samo Kristijano Ronaldo. Imaju veliki izbor sjajnih igrača i najopasniji su kao kolektiv. Iz te timske igre kvalitet pojedinca dođe do izražaja. Ronaldo je specifičan pre svega zbog svoje fizičke spreme. U životu nisam video fudbalera pa ni sportistu, koji je toliko posvećen treningu i koji toliko vodi računa o svojoj formi i kondiciji. Svaka mu čast. S druge strane, nije ni Srbija bez aduta. Sviđa mi se što igramo napadački fudbal i što Piksi postavlja taktiku s dva špica. Vlahović i Mitrović su fenomenalni napadači, valjda će bar jedna od njih imati svoj dan u Lisabonu. Jako je važno da i pozadi funkcionišemo bez greške. Tek kad se odbraniš kako treba, možeš u kontranapad i u šansu za gol - dodao je Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17