• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

18:47

ČESTITAM MITROVIĆIMA! Zvezdin CRNOGORAC bodrio SRBIJU protiv Portugala!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ČESTITAM MITROVIĆIMA! Zvezdin CRNOGORAC bodrio SRBIJU protiv Portugala!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović zadovoljan je nakon pobede u derbiju

Crvena zvezda je u nedelju savladala Partizan, a već u ponedeljak poletela put Vitorije gde ih u utorak očekuje meč desetog kola Evrolige protiv Baskonije. 

Emotivno pražnjenje protiv najvećeg rivala ostavilo je posledice na crveno-bele, a o svemu što se dešavalo pred put u Španiju govorio je Nikola Ivanović. 

- Za nas je novi dan. Definitivno samo zadovoljni što smo odigrali kvalitetno u prvom derbiju ove sezone. Međutim, već sad razmišljamo šta nam nosi sledeći meč protiv Baskonije koja će definitivno želeti pobedu, koja je u lošem ritmu, smenila je trenera... Mislim da uz kvalitetan pristup i dobru igru do nove pobede u Evroligi - rekao je Ivanović. 

Foto: Starsportphoto

Protiv Crvene zvezde će povratnički debi na klupu Baskonije imati Neven Spahija koji je danas zamenio Duška Ivanovića. 

- S ozbirom da dolazi novi trener, definitivno će svi igrači hteti da pokažu da tu pripadaju i da taj loš rezultat nije realan. Sigurno da će napraviti rekaciju. Mislim da će morati da bude individualna odgovrnost na visokom nivou - dodao je Crnogorac. 

Posle utakmice Ivanović je stigao da isprati i drugu poluvreme meča Portugala i Srbije. 

- Ispratio sam drugo poluvreme. Video sam da je Mitrović dao gol. Bio je i prozivan, ljudi su mislili da će da ga da i na kraju je to uspeo da uradi. Naravno da sam srećan što je Srbija uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo. Luka je odigrao vrhunski meč. Možda i ključni igrač u derbiju. Stvarno svaka čast Mitrovićima - podvukao je Ivanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija