• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

13:33

BIVŠI LJUBIMAC DELIJA TVRDI! Ova Zvezda NE MOŽE da se poredi sa onom od pre PET GODINA! Nek izravna račune sa Ludogorecom!

Crvena zvezda

BIVŠI LJUBIMAC DELIJA TVRDI! Ova Zvezda NE MOŽE da se poredi sa onom od pre PET GODINA! Nek izravna račune sa Ludogorecom!

Podeli vest

Argentinac Luis Ibanjez veruje da sutrašnji duel između Zvezde i Ludogoreca neće imati nijednu dodirnu tačku sa onim iz 2016. godine

Na leto 2016. godine na krcatoj "Marakani" je gostovao Ludogorec. Svi su verovali da je Crvena zvezda spremna da napravi iskorak na međunarodnoj sceni. Tada je finansijski i igrački moćniji Ludogorec rastužio 50.000 ljudi na Marakani i posle dva remija obezbedio prolaz u narednu rundu.  Tadašnji levi bek Crvene zvezde, a sada aktuelni kapiten Grafičara, Luis Ibanjez ne spominje osvetu, mada mu pomen Ludogoreca izaziva mučninu...

Foto: Starsportphoto©

 

- Nemoguće je porediti onu moju Zvezdu iz 2016. godine, i ovu sad. Finansijski, organizaciono i igrački sada je sve na mnogo višem nivou. Možemo da raspravljamo o tome da li je Ludogorec pao u odnosu na taj period, ali Zvezda je nauporedivo jača. Da se hipotetičkim izarazim ova Zvezda je sada mlazni avion. Pogledajte samo kakve uslove ima prvi tim, počev od teretane do ostalih pratećih stvari. I normalno je što očekujem da sutra pobedimo i približimo se evropskom proleću. Bio bi to lep uspeh - kaže za "Mozzart sport" Luis Ibanjez.

Argentinski levi bek i posle mnogo godina i dalje ima status jednog od najboljih stranaca u Zvezdinoj istoriji...

- Nadam se da će ova generacija da izravna računa sa Ludogorecom. Velika je ovo šansa. Bili su oni tada možda i bolji tim. Ali pobedili su nas na snagu, ostali smo bez goriva u produžecima. Ja sam odigrao utakmicu praktično bez treninga. Počeo sam da radim sa timom dva dana pre meča. Osetilo se to. Ali znao sam da moram da budem na terenu. Već sam dogovorio transfer u Trabzon. Hteo sam da igram taj meč!

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, Crvena zvezda je imala vođstvo, potom je dobila šansa da juri prednost rivala sa igračem više...

- Koliko god oni bili dobri u tom trenutku, mi bismo prošli njih da Kanga nije dobio crveni karton. Prosto, tako se odvijao meč. Plus ona podrška sa tribina. Žalim i danas za tim! Znate da sam ja i ranije pričao da je Katai doktor. Mnogo toga će sutra uveče zavisiti od njega. Oporavio se od korone, uhvatio je ritam u poslednje vreme. Ako on i Ivanić budu na svom nivou ne bi trebalo da bude problema. Mnogo zavisimo od njih dvojice - zaključio je Ibanjez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17