• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2021

20:01

OGLASIO SE MILOJEVIĆ! Sad je mnogo jasnije da li će zameniti Stankovića na klupi Crvene zvezde

Crvena zvezda

OGLASIO SE MILOJEVIĆ! Sad je mnogo jasnije da li će zameniti Stankovića na klupi Crvene zvezde

Podeli vest

Doskorašnji trener Hamarbija Miloš Milojević oglasio se povodom natpisa u medijima da bi mogao da preuzme Crvenu zvezdu

Kao bomba odjeknula je vest da na "Marakani" razmišljaju o tome da Milojević ove zime zameni Dejana Stankovića na klupi šampiona Srbije.

Sada je o tome progovorio i bivši Stankovićev pomoćnik, Miloš Milojević.

Ako postoji interesovanje Crvene zvezde, velika je to čast za mene - rekao je Milojević za "Sport klub".

Foto: Starsportphoto©

Miloš Milojević

Nastavio je potom u malo drugačijem tonu.

- Ne znam, ipak, odakle izlaze i ko plasira te priče, pošto kontakte sa medijima nemam poslednjih deset dana. Ni srpskim, ni švedskim, ni norveškim… - dodao je talentovani stručnjak.

Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavila i informacija da je za Milojevića zainteresovan i Rozenborg, što je uticalo na to da se rastane sa Hamarbijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Delija

pre 2 godine

Ma nije lud covek da se vraca ovde u ovalj mulj od lige. A i nama je dosta trenera pocetnika, nije on za Zvezdu, neka hvala neka se uci negde tamo po manjim klubovima tipa Rozenborg i Hamarbi pa neka dodje ovde za 10ak godina. Pali bre sto dalje od svetinje, ne trebas nam! Deki ostaje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija