• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

13:21

NA OVOM BISERU ZVEZDA MOŽE DA ZGRNE MILIONE! Velikani će se tući za novog Žigića!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NA OVOM BISERU ZVEZDA MOŽE DA ZGRNE MILIONE! Velikani će se tući za novog Žigića!

Podeli vest

Nema sumnje, navijači Zvezde bi radije da Marko Lazetić trese mreže u crveno-belom dresu, a ne u opremi Milana

Međutim, klub može da opstane samo od prodaje mladih talentovanih igrača, koji ne stignu ni da se pošteno predstave navijačima, ni da ih ponese huk sa "severa"... a šampion Srbije će od Lazetića inkasirati pet miliona evra, uključujući bonuse.

Sledeći na spisku koji bi mogao da napuni kasu i donese milione Zvezdu je mladi napadač Aleksandar Kahvić.  Reč je o igraču iz Teslića, visokom špisu koji je na prošlogodišnjem Turniru prijateljstva bio prvi strelac regionalnog takmičenja sa osam golova. Kažu da je mladi Kahvić, imače 2004. godište, novi Nikola Žigić, čudo od napadača.

Ugledni Gardijan ga je uvrstio na spisak 60 najtalentovanijih napadača na svetu.

- Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno, neki su posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe - opisao je pre nekoliko meseci Gardijan Kahvića.

Foto: crvenazvezdafk.com

Aleksandar Kahvić

Impresionirao je posle potpisa za Crvenu zvezdu i selidbe na pozajmicu u Grafičar, pošto je postigao osam golova na debiju za kadetski tim. Nastavio je da oduševljava, čekajući šansu u seniorskoj ekipi crveno-belih.

Kahvić je dominira u kadetskoj ligi Srbije. Ove godine je nosio dres omladinskog tima, a videćemo na leto, trebalo bi da pokaže šta zna u seniorskoj konkurenciji. Napadač je karijeru počeo u školi fudbala Sporting iz Teslića, gde je igrao za selekcije Minerala i nakon odličnih partija usledio je poziv u omladinske selekcije BIH, a onda i Crvene zvezde.

Napadač je rođen 2004. godine i visok je čak 192 centimetra, pa ne čudi poređenje sa Nikolom Žigićem, legendarnim centarforom Crvene zvezde. On kao 16-godišnjak stigao na Marakanu, ali je odmah prosleđen u Grafičar, a tamo je na svom debiju postigao čak osam golova na jednom meču i oduševio sve u klubu.

Foto: printscreen

 



Podsećamo, mlada fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 19 godina, u oktobru su doživeli ubedljiv poraz od vršnjaka iz Bosne i Hercegovine u pripremnom meču pred kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo. Komšije su u Staroj Pazovi slavile sa 3:0, a strelac jednog od golova bio je napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić.

Čelni ljudi na "Marakani" imaju velike planove za Kahvića, koji je budućnost kluba i jedan od narednih velikih projekata. Nema sumnje, i ovaj Zvezdin projektak vredeće milione, samo je pitanje koliko?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17