• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

15:41

ZVEZDIN DEFANZIVAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Nemamo više šta da izgubimo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDIN DEFANZIVAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Nemamo više šta da izgubimo!

Podeli vest

Crveno-beli su upalili motore za prolećni deo sezone pre nešto više od dve nedelje, a utorak su u Turskoj odigrali i prvi pripremni meč. Četa Dejana Stankovića je u Beleku remizirala sa Mariborom 1:1

Jedan od najboljih igrača Zvezde, Aleksandar Dragović, zabrinuo je stručni štab, ali srećom sve je dobro! 

- Dobro se osećam. Osetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u dogovoru sa stručnim štabom propustio prvu utakmicu, ali se već sutra vraćam u tim- rekao je Dragović.

Foto: Starsportphoto

 

 Istakao je iskusni štoper da rezultat na pripremnim mečevima nije u prvom planu.

- Treninzi su bili dosta jaki. Svi u Crvenoj zvezdi znamo da rezultat na pripremama nije prioritet, već da je u prvom planu priprema ekipe za nastavak sezone. Očekuje nas mnogo mečeva i za svaki moramo da se spremimo dobro, kako bismo dali svoj maksimum. Mislim da smo na dobrom putu! Svake pripreme su teške, pa samim tim i nema mnogo vremena za zabavu. Cilj je da se što bolje spremimo za prvenstvo, jer ipak zaostajemo pet bodova, pa samim tim moramo još više da radimo nego do sada. To su pripreme, tako da ne razmišljamo toliko o tome šta je lepo, a šta ne. Svesni smo da moramo što bolje da se pripremimo, i dajemo svoj maksimum da tako i bude.

Motivisan je austrijski reprezentativac pred prolećni deo sezone, ali je i naglasio da su pobede neophodne u borbi za titulu.

- Zaostajemo pet bodova, i nemamo šta više da izgubimo. Kako ja volim da kažem, idemo na sve ili ništa i cilj je da osvojimo titulu. Očekuje nas 16 utakmica, i moramo da pobedimo na svakoj kako bi osvojili prvenstvo. Spremamo se za to i nadam se da će Bog da gleda na nasVidelo se da smo mnogo trenirali i da su svima teške noge. Najbitnije je da se niko nije povredio. Mladi saigrači su odigrali super drugo poluvreme, možda čak i bolje nego prvo. Ovo je tek prva utakmica i rezultat ostaje u drugom planu. Ponavljam, važno je da ne dolazi do povreda na kontrolnim mečevima!

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se Aleksandar i na meč protiv Maribora...

- Videlo se da smo mnogo trenirali i da su svima teške noge. Najbitnije je da se niko nije povredio. Mladi saigrači su odigrali super drugo poluvreme, možda čak i bolje nego prvo. Ovo je tek prva utakmica i rezultat ostaje u drugom planu. Ponavljam, važno je da ne dolazi do povreda na kontrolnim mečevima! Rekao sam već da rezultat nije u prvom planu, već nam je cilj da se uigramo i što bolje pripremimo za prvu utakmicu u prolećnom delu, protiv Čukaričkog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17