• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2022

12:44

ŠERIF DOBIO PO GLAVI, TOP ZAPUŠEN, MAMICU TI JAREĆU.... Pogledajte koreografije Delija koje ostavljaju bez teksta! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠERIF DOBIO PO GLAVI, TOP ZAPUŠEN, MAMICU TI JAREĆU.... Pogledajte koreografije Delija koje ostavljaju bez teksta! (FOTO)

Podeli vest

Koreografija navijača Crvene zvezde na utakmici sa Partizanom (2:0) podigla je prašinu

Delijama je inspiracija bio kultni film "Maratonci trče počasni krug", što su neki bilesni umovi pokušali da iskoriste i ispljuju navijače Zvezde.

Posle provokacija iz suprotnog tabora da je Zvezda "mrtav" u borbi za tituku, jer je pre derbija bila na "-5", uzvratili su navijači. 

Pavim, crnim i žutim kartonima formirano je groblje. Nedugo zatim preko tog prizora raširena je šetalica dekice koji ustaje iz mrtvih uz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" koji kaže:

- Dobro veće!

Kada lik koji ustaje iz groba kaže čuveno "dobro veće" svi beže koliko ih noge nose, te je to bila poruka navijača, a ne bilo kakava veza sa sukobima u Ukrajini.

Međutim, nije ovo jedina koreografija navijača Zvezde koja ostavlja bez teksta. Uvek su na poseban načun znali da pošalju poruku, isprovociraju, potkače rivale... I uvek su podizali prašinu! 

 

Foto: Informer

Koreografija protiv Partizana

 

Sećamo se  koreografije protiv Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Šerif dobija po glavi. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda-Šerif

Nedavno je protiv Čukarilčkog napravljena koreografija, kako se iz "minus" pet prelazi u "plus" pet. Posle pobede nad Partizanom su na "-2"!.

Foto: Starsportphoto

Zvezda protiv Čukaričkog

Protiv Arsenala u meču Lige Evrope, "zapušen" je bio top koji je simbol slavnog londonskog kluba.

Foto: Starsportphoto

Ovako su Delije dočekale Arsenal

Protiv Liverpula bila je poruka, "Neka bude borba neprestana", odnosno citat iz "Gorskog vijenca" Petra Petrovića Njegoša.

Foto: Starsportphoto

Ceo stadion protiv Liverpula

Na utakmica sa Milanom iz februara prošle godine nije bilo navijača, ali to Dekije nije zaustavilo. Ostavili su navijači transparente na severnoj tribini.

- Nečasne radnje i magla pre toga, treća sreća s' Verom u Boga - pisalo je na severu, a navijači su aludirali na ispadanje iz takmičenja 1988. godine, posle ponovljene utakmice zbog magle. Skoro dve decenije kasnije (2006.) italijanski velikan je zbog nameštanja trebalo da bude izbačen iz Serije A.

Delije su Pari Sen Žermen dočekali tako što je na severu bio šeik sa kamilom uz veliko 1991. kao podsetnik na godinu Zvezdine evropske i svetske titule, uz transparent "Tražite nešto?".

 

Foto: Starsportphoto

Koreografija protiv PSŽ-a

 

Kada je u Beogradu gostovao Keln, u Ligi Evrope, poruka je bila "Mamicu ti jareću". Kombinacija legendarne replike iz filma "Žikina dinastija" i činjenice da je maskota nemačkog kluba jarac.

Foto: printscreen

 

Fudbalere napolija su najvatrenije pristalice dočekale porukom:

- Dobrodošli u grad prvaka Evrope!

Foto: Starsportphoto

 

 

Pogledajte neke od najboljih koreografija navijača Crvene zvezde!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija