• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2022

22:08

VRHUNSKA ENERGIJA DA BI SE NADALI NEČEMU! Zvezda protiv Baskonije traži nastavak POBEDNIČKOG niza!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VRHUNSKA ENERGIJA DA BI SE NADALI NEČEMU! Zvezda protiv Baskonije traži nastavak POBEDNIČKOG niza!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim mora da bude na visokom energetskom nivou, kako bi mogao da se nada pobedi nad Baskonijom

- Moramo biti spremni da odigramo meč na visokom energetskom nivou kako bi se nadali nečemu, a u odbrani da pokažemo dosta toga. Baskonija je ekipa koja ima individualni kvalitet, imaju veliki broj poena u rukama, zato timska odbrana mora da bude dobra, ali moramo i na drugoj strani da budemo dobri kako bi došli do rezultata i to uz veliku podršku naših navijača koji nam mnogo znače - rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Zvezde dočekaće u četvrtak ekipu Baskonije, u meču 28. kola Evrolige. Crveno-beli imaju 10 pobeda i 15 poraza u Evroligi, dok je Baskonija ostvarila učinak od sedam pobeda i 18 poraza.

Radonjić je dodao da će ovaj meč biti veliko iskušenje, jer je Zvezda odigrala veliki broj mečeva u kratkom vremenskom roku.

- Sada nas čeka Baskonija, ekipa koja nas je nadigrala u prvom meču (74:93), i to je jedna od retkih utakmica gde realno nismo imali šansu. Odigrali su jako dobar meč, pa i sinoć su pokazali da igraju dobro, da su dobili Makabi u Tel Avivu (93:94) ne bi bilo nezasluženo - rekao je on.

Košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić ocenio je da se ekipa u prvoj utakmici dva tima nije dobro pokazala, ali da ovoga puta igraju pred domaćim navijačima.

- Imali smo par dana da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu. Izuzetno je važna podrška navijača mnogo nam znači to u svakoj utakmici, idemo da odigramo najbolje što možemo i nadamo se najboljem - dodao je Kuzmić.

Foto: Starsportphoto

Igrač crveno-belih Stefan Lazarević rekao je da dočekuju ekipu koja ih je ubedljivo pobedila, ali ističe da su tada imali zdravstvenih problema u timu, dok je španska ekipa upravo promenila trenera i da je to očigledno bila pozitivna reakcija.

- Mi se danas nalazimo što se tiče povreda u mnogo stabilnijoj situaciji, a prvu utakmicu i taj poraz svakako ćemo iskoristiti kao motiv, kako bi odigrali dobro i došli do rezultata. Očekuje nas serija evroligaških utakmica kod kuće, nama je bitno da održimo stabilnost rostera, idemo od utakmice do utakmice, počeli smo od Fenerbahčea, prelomilili smo tu utakmicu u teškoj završnici, i taj meč i način kako smo pobedili je i svojevrsni podstrek i motivacija za dalje utakmice - zaključio je Lazarević.

Meč Zvezde i Baskonije na programu je u četvrtak od 19.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija