• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

10:18

TERZIĆ ME LIČNO ZVAO! Legendarna gol-mašina za Informer potvrdila interesovanje Crvene zvezde

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

TERZIĆ ME LIČNO ZVAO! Legendarna gol-mašina za Informer potvrdila interesovanje Crvene zvezde

Podeli vest

Legendarni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić potvrdio je za Informer da je pre šest godina postojala šansa da obuče dres Crvene zvezde

Te 2016. godine se u medijima pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za Mirka Vučinića, ali do dogovora nikada nije došlo.

Vučinić je sada u velikom intervjuu za Informer potvrdio da je kontakta bilo.

- Zvezda je nešto posebno. To je najveći klub sa ovih prostora. Zvao me je Zvezdan Terzić, ali ja nisam bio u stanju da igram, koleno mi je bilo nagrđeno. Osim toga, imao sam ugovor sa Al Džazirom i rekao sam to Terzi - istakao je Crnogorac za naš list.

Foto: Tanjug/AP

Mirko Vučinić u dresu reprezentacije Crne Gore

Potom je otkrio i šta mu je generalni direktor šampiona Srbije kazao na to.

- On je rekao: "Ma samo ti kaži jesi li spreman da dođeš, sve ćemo rešiti."

Ipak, bez obzira na te Terzićeve reči, Vučinić nikada nije obukao crveno-beli dres.

- Međutim, nisam bio spreman. Ja volim Zvezdu. Navijao sam za nju kao mali, navijam i danas, s tim da sad to malo drugačije gledam. Svi znaju šta znači kad neko na Balkanu igra za Zvezdu. To je i u Italiji personifikacija fudbala sa ovih prostora. I deci pričam o Zvezdi, kakav je to klub, kakva atmosfera - poručio je Vučinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija