• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2022

14:41

UZBUNA, ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA? Odlazi ljubimac navijača!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

UZBUNA, ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA? Odlazi ljubimac navijača!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 (Arena1, RTS 1) igraju revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa

Neće biti lako crveno-belima, jure minus od tri gola, ali igraju pred Delijama na krcatoj "Marakani", a napad će predvoditi ljubimac Milan Pavkov. 


Biće na najvećem srpskom stadionu pored velikog broja navijača i mnogo skauta koji će pratiti nekoliko igrača crveno-belih. Jedan od onih koji je već duže vreme na radaru stranih klubova jeste Milan Pavkov (28).

Kako prenosi Kurir napadač je nameti Malmea i Kanzasa i ova dva kluba spremaju ponudu za srpskog centarfora. Pavkov je ove sezone uglavnom dobijao šansu sa klupe, ali mu to nije smetalo da postigne 11 golova i upiše četiri asistencije.

Iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, tokom priprema u Turskoj, demantovao mogući odlazak Milana Pavkova, Amerikanci i Šveđani su uporni. Ponovo su se aktivirali i želeli bi da angažuju napadača.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov odlazi?

Milan Pavkov ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine i malo je verovatno da će bašm sada napustiti Zvezdu kada crveno-beli jure novu titulu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija