• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

16:02

KONAČNO! Prvotimac ZVEZDE se vraća treninzima posle MESEC DANA! Čitao sam knjige i gledao Jokića!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KONAČNO! Prvotimac ZVEZDE se vraća treninzima posle MESEC DANA! Čitao sam knjige i gledao Jokića!

Podeli vest

Vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić u razgovoru za Sportski Žurnal kaže da veruje da će biti spreman za početak priprema za narednu sezonu

Pravi pakao za jednog fudbalera prošao je Veljko Nikolić. Posle solidne protekle sezone kada je srpski šampion odbijao da ga proda, mladi vezista počeo je redovno da se povređuje

- Tri meseca je prošlo od operacije u Francuskoj. Završene su dve faze oporavka. U prvoj sam vežbao da stanem na nogu i polako se krećem, u drugoj sam trčao i jačao noge. Sad krećem u treću fazu, lagani rad sa loptom. Do priprema 12. juna trebalo bi da budem spreman - rekao je za Sportski žurnal Veljko Nikolić.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije kaže da mu je bilo teško da psihološki izdrži period rehabilitacije.

- Nisam izlazio iz kuće 31 dan. Vreme mi je prolazilo nikad sporije. Dan kao godina. Da bih prekratio vreme, kupio sam Soni i redovno pobeđivao drugara Nikolu. Igrali smo FIFA i NBA, birao sam Jokićev Denver i Dončićev Dalas. Stigao sam da pročitam knjigu 'Varšavski protokol - istakao je mladi vezista.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić u duelu sa Bibrasom Natkom na večitom derbiju

Na redu su i pravi treninzi.

-Radiću odvojeno sa trenerima Perišićem i Todorovićem, jer još nisam sto posto spreman. Bitno mi je da osetim loptu, razmenim neki pas, još je rano za neke teške duele i teže vežbe. Lagani rad sa loptom je uvod u ono što me čeka - nastavlja za Žurnal Veljko Nikolić.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić i Aleksandar Katai

Ipak, kaže da bol u nozi još postoji.

- Pomalo. Zato što dugo nisam trčao, niti radio bilo šta sa loptom. Prvo trčanje bilo je pre desetak dana i odmah sam dobio upalu. Svakim danom osećam da sve više prolazi i da sve manje boli - završio je Nikolić razgovor za Sportski Žurnal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17