• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

12:32

ZVEZDA POTVRDILA LOŠE VESTI! Pankov propušta pripreme u Sloveniji

Crvena zvezda

ZVEZDA POTVRDILA LOŠE VESTI! Pankov propušta pripreme u Sloveniji

Podeli vest

Crvena zvezda je potvrdila, standardni prvotimac Radovan Pankov propustiće pripreme u Slovenij

Doživeo je Radovan Pankov povredu ligamenata na meču odigranom poslednjeg dana priprema na Zlatiboru, pa ne ide sa ekipom u Sloveniji.

- Snažni centralni bek našeg tima, koji je nedavno produžio saradnju sa našim klubom, neće putovati sa saigračima u Sloveniju kako bi se što brže oporavio od zadobijene povrede. Pankova očekuje kratak oporavak od 15 dana, a taj period će provesti u Beogradu kako bi brzo i efikasno sanirao povredu - navode crno-beli i dodaju:

Foto: Starsportphoto

Radovan Pankov ne ide u Sloveniju na pripreme

- Očekujemo da će se Pankov veoma brzo vratiti na teren i staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba našeg tima Dejanu Stankoviću. Fudbaleru rođenom 1995. godine su svi u klubu pružili veliku podršku i poželeli da se brzo vrati u stroj

Tokom priprema u Sloveniji, crveno-beli će odigrati još tri utakmice protiv tamošnjih prvoligaša Brava, Domžala i Kopera, a "generalka" je zakazana za početak jula protiv Zenita u Rusiji.

Zvezda 24. juna igra protiv Brava, tima koji je završio na 5. mesto slovenačke lige, tri dana kasnije rival će biti Domžale, a 30. juna crveno-beli će na megdan vicešampionu Slovenije - Kopru. Zatim sledi put u Rusiji, tačnije u Soči, gde će na stadionu istoimenog kluba Zvezda odmeriti sdnage sa šampionom te zemlje - Zenitom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

још јуче сам рекао да нам треба још један одлични штопер,па и ако ''чупо'' остаје и свакако десни бекЈЕР ГА НЕМАМО.без тога ће мо бити,за европу,шупљи као''швицарски сир'''.наравно да треба и трећи шпиц,али ово је ГОРУЋИ ПРОБЛРМ.и боље да се сд поввреио него кад почну такмичења а прелазни рок заврши !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija