• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

13:34

ZVEZDA ZBOG EVROPE U PETAK: U goste nam dolazi prošlosezonski dužnik

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA ZBOG EVROPE U PETAK: U goste nam dolazi prošlosezonski dužnik

Podeli vest

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Radnika biće odigrana u petak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", saopštio je beogradski klub.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa devet bodova, dok je Radnik 13. sa samo jednim poenom.

- U goste nam dolazi prošlosezonski dužnik, jedini domaći tim koji nismo uspeli da pobedimo u takmičarskoj godini iza nas. Sada je vreme da to učinimo. Verujemo u punu Marakanu i atmosferu sa tribina kao u prva dva kola kada smo na krilima publike postigli devet golova - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Ovaj meč biće svojevrsna uvertira "crveno-belima" pred start kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda će u sredu, 3. avgusta, na svom terenu od 20.45 časova igrati prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa boljim iz duela između Pjunika i Dudelanža.

U petak će biti odigran još jedan meč četvrtog kola SLS, pošto će se od 18.55 časova sastati Novi Pazar i Partizan.

U subotu od 17.30 časova će igrati Radnički (KG) - Vojvodina, dok će se od 21 sat sastati Napredak - Javor i Spartak - Voždovac. Radnički će u Nišu u nedelju od 18.55 časova dočekati TSC, dok su za 21 sat planirani mečevi Kolubara - Mladost (L) i Mladost (NS) - Čukarički.

MOZZART SUPELRIGA

4. kolo

Petak

Novi Pazar - Partizan 18.55
Crvena zvezda - Radnik 21.00

Subota

Radnički (KG) - Vojvodina 17.30
Napredak - Javor 21.00
Spartak - Voždovac 21.00

Nedelja 

Radnički Niš - TSC - 18.55
Kolubara - Mladost (L) 21.00
Mladost (NS) - Čukarički 21.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija