• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

24.08.2022

15:20

NE DAJ BOŽE DA SMO PROŠLI, NASTRADALI BI U LIGI ŠAMPIONA! On je nekad vodio Zvezdu i GAĐA U METU! Hoćemo sa najjačima, a imamo snage za 50 minuta! SRAMOTA!

Insider/printscreen

Crvena zvezda

NE DAJ BOŽE DA SMO PROŠLI, NASTRADALI BI U LIGI ŠAMPIONA! On je nekad vodio Zvezdu i GAĐA U METU! Hoćemo sa najjačima, a imamo snage za 50 minuta! SRAMOTA!

Podeli vest

Malo je falilo. Baš malo. Da se ne lažemo, i to malo je na kraju, ipak bilo nedostižno! Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, Makabi je otišao u elitu, a srpskom šampionu poželeo sve najbolje i puno sreće u Ligi Evrope.

Još jedna sezona u Ligi šampiona proći će bez srpskog predstavnika. Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović nema ni najmanju dilemu zašto je to tako.

- Ja i dalje tvrdim da Zvezda ima kvaliteniji tim i bolje igrače, ali ne može da iznese tu igru do kraja i treba da se vidi šta se tu dešava. Izrael, Kipar, Malta, Luksemburg, Andora, ljudi, to je dno evropskog fudbala, e kad od njih ispadaš to nije samo neuspeh. To je onda naše dno. Autogol Pavkova, sve je to samo posledica svega lošeg što se sinoć događalo na terenu - kaže Kosanović za Informer.rs.

Foto: Tanjug

Milorad Kosanović

Ide iskusni stručnjak u dublju analizu, tražeći razloge, šokantnog ispadanja crveno-belih.

- Mi igramo kvalifikacije za Ligu šampiona svi igraju normalno, samo naši klubovi odlažu utakmice... Ma ajde i što ih odlažu, nego i posle toga naši igrači ne mogu da istrče 50, minuta, ej! U čemu je fora. Prosto, onaj ko je zadužen za taj deo posla NE ZNA svoj posao! Prvo sam mislio u prvom meču da je reč o klimi, onda dođe i druga - isto. Ne mogu da dišu, a hoćemo u Ligu šampiona. Ne daj Bože da smo prošli. Nastradali bi. Ne smem ni da mislim šta bi bilo protiv Sitija, Reala, Pari Sen Žermena, Nemaca...

Dotakao se iskusni stručnjak i Dejana Stankovića u koga sada mnogi upiru prstom...

- Dejan je moje dete i kod mene je počeo, i želim mu najbolje, ali tu nešto ne štima. u njegovom timu je neki Japanac, koji je zadužen za fizičku spremu. Treba Deki da vidi s njim šta on to radi. Ali ne može meni niko da radi ništa radi, ja moram sve da znam i o svemu ja da vodim računa. Da mi igrači jedva dišu na početku drugog poluvremena... Gde to ide....

Foto: ATA Images

Gelor Kanga

Što se tiče Kange i sukoba sa Stankovićem, Kosanović je kategoričan:

- Nisam kompletno upućen u celu situaciju, ali kao da neko pravi hajku na Kangu. On se meni kao igrač sviđa, dobro, ima malo usijaniju glavu, ali ne treba seći preko kolena. Pa eto i taj slučaj kada je izlazio sa terena je posledica lošeg rada i odnosa unutar kluba. To mora da se rešava što pre. Dakle, ne najurivanjem bilo koga iz kluba, nego pametnim rešavanjem situacije. Izgubio loptu posle koje smo primili gol? Dobro i?! Šta je onda Dejan trebalo da uradi sa Srnićem posle penala...

Foto: Starsportphoto

To su sve uzroci Zvezdinog ispadanja, a nekadašnji trener crveno-belih ide još dalje...

- Ovo nam je otvorilo oči i pokazalo da mi nemamo kvalitet o kome pišemo i pričamo, ovde se radi o ukupnoj vrednosti srpskog fudbala. Svako ima svoj deo krivice. Prvo struka koja ne sme ništa da kaže. a sistemski smo svi krivi. U Savezu moraju da budu ljudi koji znaju struku, a ne partijski kadrovi. Dalje, ja znam kako se ovde dobija UEFA trenerska licenca. Dobijaju je likovi koji ne znaju šta je fiziologija, koji nikada nisu radili sa decom, ma koji ne znaju ništa. To pod hitno moramo da menjamo, jer možemo da potonemo još dublje. Ispadanje od Maltežana, Izraelaca, Kiprana, treba da nam bude šamarčina otrežnjenja - zaključuje Milorad Kosanović.   

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Шта је са Терзом? Има ли саопштења ?

Janko

pre 1 godinu

Bravooo ovo je 1001% tačnoo Padaju..stoje kad izgube lopru..proklizuju...zveraju u sudiju..alo bre je li dobijaš lovu pa momčino trči. Ni mehanike ni orjentacije ni snage...UŽAS..BRUKA

NEBOJŠA

pre 1 godinu

СВЕ ЈЕ У ПРАВУ СЕМ ЗА ЈАПАНЦА :) ТАЛИЈАН ЈЕ,АЛИ ИСТ ОД ПРОШЛЕ ГОДИНЕ !!!од целе лиге шампиона мени је једино жао пара.слаби смо ми за то такмичење,АЛИ МОГЛИ СМО У ГРУПИ,МОЖДА ,БИТИ 3.И ОТИЋИ У ЛЕ,НА ПРОЛЕЋЕ.битно је да и ми и глодари одиграмо ,у неком такмичењу то виће утакмица и бодова,ради коефицијента

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17