• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

13:30

STANKOVIĆ JE OTIŠAO KAO POBEDNIK! Molio je da ga NE UBEĐUJEMO! Terzić se OPROSTIO od Dekija!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

STANKOVIĆ JE OTIŠAO KAO POBEDNIK! Molio je da ga NE UBEĐUJEMO! Terzić se OPROSTIO od Dekija!

Podeli vest

Miloš Milojević danas je i zvanično predstavljen na Marakani

Otišao je Dejan Stanković, a Crvena zvezda odmah reagovala i predstavila Miloša Milojevića kao novog šefa stručnog štaba. Danas je na Marakani održana promocija, a naslednik legendarnog Dekija zvanično je predstavljen. 

Za početak, Zvezdan Terzić je iskoristio priliku da se zahvali Dejanu Stankoviću za sjajne rezultate koje je ostvario na klupi Crvene zvezde i istakao da su vrata kluba za njega uvek otvorena. 

- Pre svega hvala Dejanu Stankoviću na svemu što je učinio za naš klub. Otišao je kao pobednik, nije uobičajeno da trener posle duple krune i grupne faze Lige Evrope, sa sedam bodova prednosti u odnosu na večitog rivala ode i podnese neopozivu ostavku. Dva dana je razmišljao, juče je došao hladne glave i zamolio nas da ga ne ubeđujemo. Imali smo skoro tri godine prelepih momenata sa Stankovićem. Ostaće zabeležena 22 boda u Ligi Evrope, istorijski mečevi sa Milanom i Rendžersom... To bi bilo to što se tiče Stankovića, vrata Zvezde su mu uvek otvorena, on je deo svih nas. Želimo mu svu sreću ovog sveta - rekao je Zvezdan Terzić pre svega. 

Foto: informer.rs

Okrenuo se nakon toga generalni direktor Crvene zvezde i izboru novog trenera. Objasnio je Terzić da je odavno plan bio da Milojević jednog dana nasledi Dejana Stankovića te da je sada pravi trenutak. 

- Nismo imali dilemu! Već neko vreme smo ga pripremali da jednog dana postane prvi trener. Radio je sa Dejanom Stankovićem, trebaće mu najmanje vremena da se adaptira, a nama je potreban kontinuitet. Miloš Milojević je mlad, moderan trener. Baš onakav kakav je potreban Crvenoj zvezdi, on već 10 godina radi ovaj posao. Kada smo ga nazvali odmah je rekao "Spreman sam". Uhvatio je prvi avion i došao, bez zareza. Ne sumnjam da ćemo nastaviti sa uspesima, ciljevi su jasni, to mu je predočeno. Prihvatio je to. Titula se ne dovodi u pitanje, a nadam se da ćemo i u grupnoj fazi Lige Evrope, koja ligi na Ligu šampiona osvojiti bodove i nastaviti dalje - jasan je bio Terzić. 

Za kraj, Terzić je objavio da je Milojević potpisao ugovor na jednu godinu, a u slučaju titule on se automatski produžava na još godnu dana. 

- Potpisali smo ugovor na jednu plus jednu sezonu. Ukoliko se osvoji titula on će automatski biti produžen, ali mi na Marakani Milojevića vidimo kao dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu - podvukao je Terzić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17