• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2022

22:44

VUJADIN SAVIĆ ZAGRMEO ZBOG ZVIŽDANJA FUDBALERIMA ZVEZDE! Oni to NISU zaslužili!

Crvena zvezda

VUJADIN SAVIĆ ZAGRMEO ZBOG ZVIŽDANJA FUDBALERIMA ZVEZDE! Oni to NISU zaslužili!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić ogorčen je potezom dela publike na stadionu "Rajko Mitić" koji je zviždao igračima crveno-belih Aleksandru Kataiju i Slavoljubu Srniću

Mnogi su se našli u čudu kada su navijači Zvezde smešteni na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", po izlasku sa terena Aleksandra Kataija i Slavoljuba Srnića, uputio salvu zvižduka tandemu crveno-belih.

Osude zbog tog gesta izneo je i nekadašnji kapiten srpskog šampiona Vujadin Savić, koji je ispratio meč Milojevićevih izabranika sa bivšim prvakom Francuske.

- Blago rečeno razočaran sam potezom pojedinih navijača sa zapadne tribine. Mislim da je to bila neka manja grupa, grupica koja na kraju povuče masu. Dva momka koja su poslednja zaslužila zvižduke su Aleksandar Katai i Slavoljub Srnić - rekao je Vujadin Savić za "Kurir".

Crvena zvezda je doživela poraz u prvom kolu Lige Evrope od Kneževa, ali je ovaj gest ostavio loš utisak na spektakl koji su priredile Delije.

- Katai je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Crvenezvezde, koji je doneo toliko dobrog u finalu Kupa, postigao dva pogotka, nosi sezonama tim Crvene zvezde. On je dečko koji diže stadion na noge, pa do pre mesec dana je bio najbolji igrač Zvezde. Magiko! I sad da doživi da mu deo zapadne tribine zviždi. Mislim da je to velika sramota!

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai

Gotovo isto mišljenje popularni Giška ima i u slučaju Slavoljuba Srnića, koji je skrivio penal iz kog je Monako došao do trijumfa.

- Isto važi i za Srnića. Koliko je samo krvi i znoja ostavio na terenu. Koliko je radosti doneo Zvezdi... Igrao je povređen, davao sve od sebe, uvek na 120 odsto za Zvezdu. Brzo su mu zaboravili Keln, kada je golom rešio pobednika utamice, a Crvenoj zvezdi direktno doneo prolaz iz grupe i prvo evropsko proleće posle skoro 30 godina. On je utakmicu protiv Monaka odigrao izvanredno. Sramotno je da mu onako zvižde.

Foto: Starsportphoto

Slavoljub Srnić

Saviću nije jasno kako pojedini navijači Zvezde ovako mogu da reaguju, posle svih radosti koje im je klub priredio.

- Mi šest sezona zaredom igramo grupnu fazu u Evropi. Sramotno je da se pojedini navijači sa zapadne tribine tako ponašaju. Šta bi tek bilo da nije ovako? Mislim da smo ih razmazili, da smo ih navikli na dobro... Da se ovo desilo recimo pre pet godina. Da je Zvezda izgubila ovako nesrećno od Monaka, tima koji je daleko skuplji od nas, i to sa ovakvom igrom i to 0:1. Mislim da bi ceo stadion bio na nogama i aplauzima ispratio naše igrače kao heroje - istakao je Vujadin Savić, koji na kraju zaključuje:

- Hvala severnoj tribini koja je uvek uz naše igrače, uvek nam pružaju podršku. A, pojedinci sa zapadne tribine neka se zapitaju... U najmanju ruku nije fer to što rade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17