• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

20:08

ŽENA KAPITENA ZVEZDE BUJNIM DEKOLTEOM RASPAMETILA MUŠKARCE! Lepa Sneža mami uzdahe! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

ŽENA KAPITENA ZVEZDE BUJNIM DEKOLTEOM RASPAMETILA MUŠKARCE! Lepa Sneža mami uzdahe! (VIDEO)

Podeli vest

Snežana Borjan priželjkuje svom suprugu Milanu najbolji rezultat na Mundijalu, ali smatra da će Srbija postići bolje rezultate od Kanade. Dok željno iščekuje Svetsko prvenstvo, supruga kapitena Crvene zvezde i golmana pomenute selekcije raspalila je maštu muškarcima izazovnim poziranjem

Godinama je lepa Borjanova supruga radila u fudbalu, prati taj sport i smatra da će selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ostvariti veliki uspeh sa svojim timom.

Dok željno iščekuje da gleda muža i Srbiju u Kataru, atraktivna plavuša je provokativno pozirala i raspametila muški pol, a sa ovakvom podrškom nije ni čudo što kapiten Crvene zvezde već godinama pruža izvanredne partije! 

Kanada je u grupi sa Belgijom, Marokom i Hrvatskom, ali Snežana Borjan je obezbedila i ulaznice za utakmice Srbije, koja će odmeriti snage sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

- Putujem u organizaciji kanadskog nacionalnog tima. Njihova delegacija je išla u Katar da nađe hotel za reprezentaciju, a usput je obezbedila smeštaj i za porodice i prijatelje igrača. Sve je savršeno organizovano, imaćemo obezbeđen prevoz od aerodroma do hotela, od hotela do stadiona i nazad na svaku utakmicu i, naravno, dobili smo ulaznice za sve utakmice Kanade. Ja sam, mimo toga, kupila i karte za mečeve Srbije, jer se podrazumeva da ću navijati za našu zemlju -rekla je Borjanova izabranica nedavno za Informer!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Kravetina glupa samo bruka svoga muža gde stigne sa svojim još gluplji izjavama i sa ponašanjem !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija