• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

09:21

ŠAMPION SRBIJE SA NOVIM TRENEROM ČEKA ASVEL! Duško Ivanović debituje na klupi Crvene zvezde

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ŠAMPION SRBIJE SA NOVIM TRENEROM ČEKA ASVEL! Duško Ivanović debituje na klupi Crvene zvezde

Podeli vest

Crvena zvezda sa novim trenerom ide po drugi trijumf u Evroligi! Iskusni crnogorski stručnjak Duško Ivanović (65) večeras će (19.00, Sport klub 1) debitovati na klupi šampiona Srbije i Jadrana, a protivnik u 8. kolu Evrolige biće francuski Asvel

Crveno-beli imaju imperativ pobede u ovom meču. Nakon sedam odigranih kola ekipa s Malog Kalemegdana ima svega jedan trijumf uz šest poraza, dok večerašnji rival nešto bolje stoji na tabeli sa skorom od tri trijumfa i četiri poraza.

Teško da će Zvezda imati bolju šansu da zabeleži drugi trijumf u eliti, s obzirom da Asvel ne spada u red najjačih ekipa na Starom kontinentu.

Uloga favorita pripada crveno-belima, koji su početkom nedelje promenili trenera. Umesto Vladimira Jovanovića, ekipu je preuzeo Duško Ivanović, od koga se očekuje da uvede disciplinu u tim. Iskusni stručnjak je upravo to i najavio, mada ne obećava značajan pomak već na startu svog mandata.

- Siguran sam da će biti teško, ali znam da ova ekipa može da ima karakter kakve su imale neke moje prethodne ekipe. To je pobednički karakter na kojem ću insistirati - poručuje Ivanović.

 

Foto: starsport

 


Zvezdu nakon meča sa Asvelom čeka nešto lakši raspored u Evroligi, pošto naredne sedmice gostuje Albi u Berlinu, a potom dočekuje Makabi u Beogradu. Pre toga, imaće utakmicu ABA lige protiv Cibone u Beogradu.


EVROLIGA

8. kolo

Četvrtak

Efes - Barselona 18.30
Crvena zvezda - Asvel 19.00
Bajern - Olimpijakos 20.30
Virtus - Valensija 20.30
Real M. - Alba 20.45


Petak

Fenerbahče - Panatinaikos 18.45
Monako - Baskonija 19.00
Žalgiris - Armani 19.00
Partizan - Makabi 20.30

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija