• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

12:18

SKANDAL! Ubici Marka Ivkovića smanjena zatvorska kazna na 15 godina! Sramna odbrana: SRBI SU DOŠLI SA OŠTRICAMA...

Crvena zvezda

SKANDAL! Ubici Marka Ivkovića smanjena zatvorska kazna na 15 godina! Sramna odbrana: SRBI SU DOŠLI SA OŠTRICAMA...

Podeli vest

Kako javljaju turski mediji, Kadri Aktaš, osuđen na 25 godina zatvorske kazne zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, dobio je novu presudu

Kazna mu je smanjena na 15 godina, na osnovu povreda koje je zadobio u incidentu pred utakmicu Evrolige između Galatasaraja i Zvezde u Evroligi, 21. novembra 2014. godine.

On je na novom saslušanju prvo osuđen na 18 godina tbog ubistva Marka Ivkovića, ali je potom kazna smanjena za tri godine, prenosi "DHA". Saslušanju je prisustvovao i osuđeni Aktaš sa svojim advokatima, a odbrana je čak tražila da odmah bude pušten iz zatvora jer je odležao osam godina.

Foto: Starsportphoto

 

- Iako je Srbima bilo zabranjeno da dođu na meč, došli su autobusima, sa oštricama u rukama. To su videla i stručna lica. Klijent je odreagovao u samoodbrani i bio zatvoren u kaznenoj ustanovi. Odležao je svoje, zahtevamo njegovo otpuštanje -  istakli su advokati Ivkovićevog ubice.

Obratio se prisutnima i Kadri Aktaš.

- Ja sam proveo u zatvoru osam godina. Napala su me tri-četiri čoveka. Imao sam džepni nož u ruci, a  želeo sam da ubodem jednog u nogu dok sam ležao na zemlji. Sećam se da sam zamahnuo nožem prema žrtvi. Zubi su mi bili polomljeni. Moje dete je išlo u četvrti razred osnove škole tada, a sada već studira na univerzitetu. Rekao sam porodici da želim da ih vidim i zahtevam da budem otpušten- rekao je Aktaš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17