• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2022

16:44

NAVIJAČI IZABRALI! Bukari postigao najlepši gol u 2022. godini

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAVIJAČI IZABRALI! Bukari postigao najlepši gol u 2022. godini

Podeli vest

Mnogo lepih golova postigli su fudbaleri Crvene zvezde tokom kalendarske 2022. godine i ostvarili brojne trijumfe

Prema izboru navijača Zvezde koji su glasali putem crveno-bele aplikacije, za najlepši pogodak u godini izabran je gol Osmana Bukarija protiv večitog rivala.

Izuzetno su bili efikasni Zvezdini prvotimci u svim takmičenjima. Nastupajući u domaćem šampionatu, Kupu Srbije, kao i Ligi Evrope mogli smo da se radujemo mnogo puta kada bi neko od naših fudbalera bio precizan. 

U izbor za gol godine su ušli: Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda - Partizan (2:1), Kings Kangva na utakmici Crvena zvezda - Radnik (6:0), Osman Bukari na utakmici Partizan - Crvena zvezda (1:1), Mirko Ivanić na utakmici Mladost GAT - Crvena zvezda (0:4) i Gelor Kanga na utakmici Crvena zvezda - Ferencvaroš (4:1).

Za najlepši i najefektniji pogodak u 2022. godini izabran je sa čak 487 glasova pogodak Osmana Bukarija u 168. večitom derbiju. Po mišljenju mnogih navijača brzonogo Zvezdino krilo je postiglo najlepši pogodak na gostujućem terenu najvećeg rivala još od čuvenog gola Nebojše Krupnikovića makazicama u 99. derbiju po redu. Posle kornera i intervencije defanzivaca protivnika, na ivici šesnaesterca je dočekao odbitak reprezentativac Gane. Žargonski rečeno lopta mu je “sela” na levicu kojom je Bukari poslao prosto neodbranjiv udarac za delirijum crveno-belih navijača.

Najbliži Bukariju po vašem izboru je bio Gelor Kanga sa 341 glasom. Navikli smo od omalenog veznog fudbalera na evro pogotke, a u Ligi Evrope naš prvotimac je prosto briljirao. Osetio je Kanga da ima prostor kao i poziciju za udarac i sjajnim šutem sa 30 metara još jednom je dokazao da ima top u nozi. Podsetio je sve zaljubljenike u Zvezdine boje ovaj gol na onaj protiv Krasnodara na Marakani. 

Treću poziciju sa 239 glasova zauzeo je Zvezdin Magiko. Još jedna utakmica protiv večitog rivala gde je Aleksandar Katai posuo čaroliju po travnatom tepihu našeg stadiona, tada u finalu Kupa Srbije. 

Četvrto mesto sa 165 glasova je pripalo Mirku Ivaniću za gol protiv ekipe Mladost GAT u Novom Sadu gde smo slavili ubedljivo sa 4:0, dok je pogodak Kingsa Kangve protiv Radnika u Superligi Srbije podržalo 87 zvezdaša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija